Topic Title: Graphic card went mad
Topic Summary:
Created On: 02/02/2013 01:50 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 02/02/2013 01:50 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
shak11
Peon

Posts: 3
Joined: 02/02/2013

Hi I have HD Radeon 6950 2GB Graphic card.
I have updated from catalist 12.1 to 13.1 and now his serial changed from "  HD Radeon 6950 2GB " into "0x1002-0x6719 PCIE" What is it? is it good?bad?and why did this happened and how?

 02/02/2013 07:41 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Dungeon Master

Posts: 4282
Joined: 12/27/2008

It's not something you have to worry about, unless it stopped working at the same time. It's just a registry entry. You can change it, if you really want to, though it's not worth the effort.



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3250MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 850/1150MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 7 Pro x64

CPU: Pentium 4 Northwood S478 @ 3200MHz | RAM: 1,5GB DDR 400| MoBo: Gigabyte GA-8S661FXMP-RZ | GPU: ASUS Radeon X1650 Pro 256MB | Display: Dimarson 19" CRT | PSU: Noname 400W | OS: changing twice every week...

 02/03/2013 03:43 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
shak11
Peon

Posts: 3
Joined: 02/02/2013

Can you tell me how to change? I Would really like to change it and put the old value but i dont know what value to put in and where its place to change the value

 02/03/2013 07:48 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Dungeon Master

Posts: 4282
Joined: 12/27/2008

Easiest solution:

I would download both 12.1 and 13.1, extract them, and compare the 2 .inf files with Total Commander. The location of the missing entry should be visible then, and it should be possible to add it using notepad or any text editor. Then a driver update would refresh the not-so-easy-to-find registry entry.



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3250MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 850/1150MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 7 Pro x64

CPU: Pentium 4 Northwood S478 @ 3200MHz | RAM: 1,5GB DDR 400| MoBo: Gigabyte GA-8S661FXMP-RZ | GPU: ASUS Radeon X1650 Pro 256MB | Display: Dimarson 19" CRT | PSU: Noname 400W | OS: changing twice every week...

 02/06/2013 05:07 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
shak11
Peon

Posts: 3
Joined: 02/02/2013

Can you bring to me the specific file or pictures of instructions?

Statistics
80997 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 4 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.