Topic Title: Mouse pointer corrupted
Topic Summary: ATI video card problem with mouse pointer
Created On: 02/13/2013 06:58 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 02/13/2013 06:58 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
PhdVic
Peon

Posts: 1
Joined: 02/13/2013

After 10-15 minutes of playing League of Legends my screen flickers to black, then a gret screen for a couple seconds.  The game returns to normal then, save for a corrupted mouse pointer that is pixilated, a problem that remains when I exit to windows.  The problem can only be corrected if I enable mouse trails (which renders the pointer invisible in game) or by a complete reboot.  Just upgraded from NVIDIA to an ATI card.  Please help!  This is maddening!  I'm running an ATI HD6770 on an AMD Athlon II X4 450 Processor with 6 GB RAM.  Am thinking of dumping ATI for NVIDIA if I can't find a solution to the problem.  This is a freshly installed card with the latest 13.1 driver. 

 02/14/2013 07:03 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Dinwiddie
Grinding Levels

Posts: 135
Joined: 11/11/2012

Did you do a thorough clean out of the Nvidia drivers before installing the ATI/AMD drivers ? Switching brands was once regarded as cause for a clean reinstall of Windows, but just doing a good clean-out of the old Nvidia drivers should do these days. Worked for me.

Try uninstalling the ATI driver (Catalyst Install Manager), and any un-installed Nvidia graphics driver components, via Programs and Features, and after rebooting run Driver Sweeper (or Driver Fusion if you do not have the original version). Select both Nvidia and ATI graphics drivers from the list and let DS/DF clean the remaininf files. Reboot again and try reinstalling the 13.1 driver.

Which Nvida card did you upgrade from ?



Edited: 02/14/2013 at 07:09 AM by Dinwiddie
 02/15/2013 06:08 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Ninja Zombie Killer

Posts: 4905
Joined: 12/27/2008

Probably the solution is the same as it was years ago. Update the BIOS of your motherboard.



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3120MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 835/1135MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 3.11 Pro x64

Statistics
87580 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.