Topic Title: problem with graphics card
Topic Summary:
Created On: 02/20/2013 05:26 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 02/20/2013 05:26 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
GgeorgG
Peon

Posts: 1
Joined: 02/20/2013

So i have the HD 6770 1GB but the computer has activated the motherboard graphics card for no reason...i have checked everything. drivers are up to date and in control panel says the ati card is activated and there are no issues or conflicts on resources
specs
windows 7 64 bit

8GB RAM

intel i5 2400 3,1 Ghz

Z68P-DS3

 

is this a hardware issue? 

 02/20/2013 07:07 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Fishman
Master Looter

Posts: 389
Joined: 10/14/2011

Have a look in bios and disable the onboard graphics.

 



-------------------------

GA-MA-790FXT-UD5P/ AMD Phenom II X4 965 BLK/2 x XFX HD5870 /RipjawsX 2x4gb DDR3 133/Corsair TX750M/ Antec 900 case/ Windows 7x64 Pro


Gigabyte GA-P67A-UD7-B3 F7 bios /i7- 2600k /8 gig G-Skill Ripjaws X  
Asus GTX680 DC2T2GD5 /Corsair AX 760i PSU /Logitech Z-5500 Sound /Win 7 x64 Ultimate(SP1), Antec DF-85 case.

Statistics
88806 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 6 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.