Topic Title: Ati 6990 Hitman absolution driver issue
Topic Summary:
Created On: 02/21/2013 09:51 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 02/21/2013 09:51 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
peltierzg
Peon

Posts: 9
Joined: 11/22/2011

Hi

I am having issue with Hitman absolution (latest driver installed 13.2 beta / 12.11 CAP 2).

When I start game you have option to test your hardware configuration and in test both gpu is working.

But when I enter the game second gpu frequency drops to 250 MHz and usage to 0% and he uses only one gpu.

Like he doesn't have the crossfire profile for the game.

I tried to create profile and CCC said that profile already exist.

I create new one but the same issue appears... In test (pre-game option) crossfire is working but in game no go... only one gpu.

I even click on option to use crossfire for application that don't have crossfire profile but also no go.

I tried to reinstall game, drivers, profiles nothing helps... Is anyone having similar issue and maybe can help me about mine?

System spec:
GPU: Ati hd6990
CPU: Intel i7 920
Motherboard: Gigabayte x58
OS: Widows 8  x64

Thanks in advance

Regards



Edited: 02/21/2013 at 10:09 AM by peltierzg
Statistics
84951 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.