Topic Title: I can run without problems Gigabyte Radeon HD 7950 ?
Topic Summary:
Created On: 02/26/2013 06:16 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 02/26/2013 06:16 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
trifasi-KO
Peon

Posts: 2
Joined: 02/26/2013

I have  Be Quiet system power model: BQT S6-SYS-UA 700w, and Asus M4A88T-V EVO motherboard with 2 pciex16 slots.
2 PCI-E 6+2 cable  125º 600v

 02/26/2013 08:15 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Vantharas
Sprite Maker

Posts: 3496
Joined: 03/01/2009

shouldn't have any issue's. 



-------------------------

I5 3570K@4~5.0ghz: Gigabyte GA-Z77X-UD3H:Corsair Hydro H110 :16GB Corsair Vengeance DDR-3 1600: XFX Radeon 7950 @ 1100/1575 : Corsair AX 860 PSU: x1 WD Black 1TB HDD's: 90GB Agility 3: 960GB SSD : Creative Labs X-FI:Corsair 500R Arctic White Edition:3 22inch Monitors Eyefinity @ 5294x 1050 : Alienware Tact-X Keyboard: Razer Naga :Corsair Vengence 1500 Headset: Corsair SP2500 Speakers

 02/26/2013 08:36 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
Nanotechnology Guru

Posts: 11585
Joined: 04/17/2008

I wouldn't recommend it but you shouldn't have a problem, though I would strongly suggest saving up for a top quality power supply to replace that grenade.

-------------------------
ASUS Sabertooth 990FX/Gen3 R2, FX-8350 w/ Corsair H60, 8 GiB G.SKILL RipjawsX DDR3-2133, XFX HD 7970 Ghz, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
 02/26/2013 09:16 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Vegan
Case Modder

Posts: 993
Joined: 01/31/2010

Originally posted by: trifasi-KO I have  Be Quiet system power model: BQT S6-SYS-UA 700w, and Asus M4A88T-V EVO motherboard with 2 pciex16 slots. 2 PCI-E 6+2 cable  125º 600v

 

Be cautious over the power utilization. I use a Corsair PSU and I can use as I want without concern as the whole unit is on a single rail so no cable fiddling.

 



-------------------------

 03/07/2013 02:59 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
trifasi-KO
Peon

Posts: 2
Joined: 02/26/2013

Ok, with this one is good ? Corsair TX850M 850W ?¿

 03/07/2013 04:07 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Fishman
Button Masher

Posts: 245
Joined: 10/14/2011

Originally posted by: trifasi-KO Ok, with this one is good ? Corsair TX850M 850W ?¿

That one is very good. But beware its only SEMI modular.

I have the 750 model. The only cables that are modular are for pci-e .

The rest are hardwired.



-------------------------

GA-MA-790FXT-UD5P/ AMD Phenom II X4 965 Black/2 x XFX HD5870 /RipjawsX 2x4gb DDR3 1333/ Corsair TX750M/ Antec 900 case/ Windows 7x64 Ult.


 


 


 


 

Statistics
81042 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 4 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.