Topic Title: Radeon HD7770 Issues
Topic Summary:
Created On: 03/24/2013 07:53 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 03/24/2013 07:53 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
samnjl
Peon

Posts: 3
Joined: 03/24/2013

I recently setup a new rig with an  Asus P8Z77-V LX2, 8g ram, SSD etc.

Anyway i have updated windows fully and all drivers.

When i install the HD7770 the graphics card shows in Devices but prompts me to restart after installation.

The green light is on the GPU and fans work, and shows up in reports etc.

However upon restarting the Windows Loading screen crashes and restores windows to before the driver was installed! Now everytime i re install it does this, no matter what driver version, CD/Website etc it always crashes!!

I need a solution as i've been busting my nuts for 3 days now!

Thanks.

 03/25/2013 09:54 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7487
Joined: 11/13/2009

PLEASE READ BEFORE POSTING" is there for a reason. What is make model of PS and what OS?



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 


 


 *  Quando Omni Flunkus, Moritati *

 03/25/2013 10:00 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
samnjl
Peon

Posts: 3
Joined: 03/24/2013

CPU Type QuadCore Intel Core i5-3570K, 4400 MHz (44 x 100)Motherboard Name Asus P8Z77-V LX2  (2 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)Disk Drive SanDisk SDSSDP128G  (119 GB, IDE)Disk Drive ST2000DM001-1CH164  (2000 GB, 7200 RPM, SATA-III)Windows 7 SP1 X64 Home Premium Corsair GS800
 03/25/2013 10:19 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7487
Joined: 11/13/2009

You say this is a new setup....did you install the .netframework 4.5 that is required for the newer driver suites? Was there ever another graphics card installed? http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=444&threadid=162444&enterthread=y



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 


 


 *  Quando Omni Flunkus, Moritati *

 03/25/2013 11:55 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
samnjl
Peon

Posts: 3
Joined: 03/24/2013

Ok so i just installed 4.5v (i had 4 before)
still nothing, then i cleaned graphics registry and followed the fresh installation guide.. restarted and crashes again and windows loading, then reset and windows startup repair restored it to before the drivers were installed.... sigh....

Tried absolutly everything,system beeps on startup with no errors, green light on GPU and fans working, display working through the GFX...

Only other think i could think of was the BIOS update...?
"Fixes PCI-E compatability issues" apparently, but i even went to update BIOS using EZ FLASH and it won't let me due to Security fail...

Whats next i'm debating sending this back and buying something else....!!!
 03/25/2013 01:40 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7487
Joined: 11/13/2009

You should be able to update your bios...take the card out and use the onboard graphics. Security failure? Is this UAC you are talking about? Disable it. Is it your anti-virus? Disable it. I can't imagine a 'security failure' unless maybe your machine is infected.



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 


 


 *  Quando Omni Flunkus, Moritati *

Statistics
87632 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 8 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.