Topic Title: HD6850 / HD4800 Bluescreen
Topic Summary:
Created On: 03/30/2013 10:59 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 03/30/2013 10:59 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Timtimo
Peon

Posts: 2
Joined: 03/30/2013

Dear AMD forum users,

For about a half year I have many problems with my AMD hardware. I dont know whats the problem.
After some time I get an bluescreen with this informations:
***STOP: 0x0000003B (0x00000000C0000005,0xFFFFF80002FAF90D,  ?x0000000000000000)  [?= I made a photo but I cant read this letter]

My system is running with Windows 7 Professional 64bit. My system configuration looks like this:
AMD Phenom II X4 965, 16GB Corsair Vengeance RAM, HD6850

I hope you can help me with this problem.

//edit: The system was formated and newly installed in the last days and I installed the hot fix from microsoft but it dont helps. The HDD was changed as well.

Friendly regards
Timo



Edited: 03/30/2013 at 11:11 AM by Timtimo
 03/30/2013 11:52 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7249
Joined: 11/13/2009

Please read the sticky "Read Before Posting".
http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=440&threadid=160417&enterthread=y

We need to know:

1. Processor (I5-xxxx, A10-xxxx, etc)
2. Graphics card (HD6970, HD4850, Mobility, etc)
3. OS (Win7, Win8, WinXP, 32 or 64bit, etc)
4. Driver version (13.2, 12.10, etc)
5. Power Supply..list make and model (not just wattage)
6. RAM
7. Did your computer come with the OS and Graphics card you have now?
8. Monitor resolution (native), connected by (DVI, HDMI, etc)


If this is a LAPTOP please post in the correct forum...that would be the laptop forum   http://forums.amd.com/game/categories.cfm?catid=448&entercat=y

 



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 03/30/2013 11:57 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Timtimo
Peon

Posts: 2
Joined: 03/30/2013

Processor: AMD Phenom II X4 965
Graphics card: HD6850
OS: Windows 7 Prof. 64bit
Driver version (?) - Newest from ATI for my graphics card
Power Supply: TG800-U33 (TAGAN - 800W)
RAM: 16GB Corsair Vengeance
I build the system by myself without problems. The system makes the problems for about a half year
Monitor resolution: 1400x1050

 

I forgot to say that the bluescreen most times appears when I'm changing the Window (Modern Warfare 3 -> Mail / Firefox or something else)



Edited: 03/30/2013 at 12:22 PM by Timtimo
Statistics
85403 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.