Topic Title: HDMI video output just displays static.
Topic Summary: HDMI output on Radeon 7950 not working properly
Created On: 04/04/2013 10:26 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 04/04/2013 10:26 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
col200
Peon

Posts: 1
Joined: 04/04/2013

I just received my SECOND Sapphire 7950 and am having the exact same issues with the HDMI video output. I'm running the HDMI from PC -> Pioneer Reciever -> TV. All I get is a screen full of motionless static...just fuzzy white. Oddly, the audio works fine. If I adjust arbitrary settings (deselect and option and reselect it) I will get it working 1 out of 30 tries.

Thinking it may be the receiver, I tried using my old Geforce 560ti and it worked flawlessly. Has anyone experienced this? Is there a setting I might be missing? I really don't want to have to pay AGAIN to return this thing, not to mention be out my new card for another month (Newegg doesn't give a damn about hurrying RMAs along).

PC:

Intel i53570k
Asrock Pro4
8BG RAM
Windows 7 64bit
Auzentech Forte 7.1

Receiver - Pioneer VSX1022

TV - Panasonic Viera TC-L55e50 

Statistics
84169 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 4 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.