Topic Title: Random Shut downs
Topic Summary:
Created On: 04/29/2013 03:51 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 04/29/2013 03:51 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Tyler368
Peon

Posts: 3
Joined: 04/29/2013

I just got a radeon series HD 5870 and whenever i first put it in my computer works properly but the graphics arent working normaly so i install the catalyst and as soon as i put any load on my on my GPU it just shuts down and restarts. I was wondering if anyone was having any problems like this and fixed it or maybe has an idea on how to get it working properly

Thanks

Intel i7 2600

intel motherboard dz68zv

Radeon HD 5879

650w power

 

 04/29/2013 04:03 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stargaz3rr
Grinding Levels

Posts: 147
Joined: 04/26/2012

I have that problem when my PSU gone bad, maybe your PSU have gone bad too.

Try using another PSU if you can.



-------------------------

Gigabyte GA-Z77X-D3H, Intel i5 3570k 2x4 GB Kingston, Sapphire HD 7950 Vapor-XSeasonic M12II 850W, Windows 7 Ultimate x64, Seagate 500GB, Seagate 2TB

 04/30/2013 12:19 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Tyler368
Peon

Posts: 3
Joined: 04/29/2013

yea thats what i was thinking, but as soon as i switch back to my 8800 gt everything works great with no problems so i have just been using that. The BSOD actually happened last night again it said insufficient power failer, shut down to prevent further damage.... and i the AMD manual it says it recomends 600watt or more

Statistics
85472 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.