Topic Title: Radeon 6450 issues (artifacts, performance)
Topic Summary:
Created On: 07/04/2013 02:28 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 07/04/2013 02:28 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ITemplate
Peon

Posts: 2
Joined: 07/04/2013

Hi,

I got the Asus 6450 (EAH6450 SILENT/DI/1GD3(LP)) for my HTPC - replacing the onboard Intel HD 2000. So now my kids can use it for Minecraft etc also. But I have some issues with it. 

1. Artifacts.
Some graphics (e.g. in webpages) show strange artifacts. Typically images that are distorted 50%.

2. Performance.
Running the "Windows Experience Index" my graphics went from 5.0 to 4.4! Shouldn't that be better than the onboard Intel HD 2000?

I'm running Windows 8 and have tried catalyst 12 and the 13.6 beta - with same results.

What could be the cause of this? 

-- 
Werner

 07/04/2013 02:32 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7253
Joined: 11/13/2009

Please read the sticky "Read Before Posting".
http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=440&threadid=160417&enterthread=y

PLEASE DO NOT POST DXDIAG

To make it easier to assist you please supply the following:

1. Processor (I5-xxxx, A10-xxxx, etc)
2. Graphics card (HD6970, HD4850, Mobility, etc)
3. OS (Win7, Win8, WinXP, 32 or 64bit, etc)
4. Driver version (13.2, 12.10, etc)
5. Power Supply..list make and model and wattage
6. RAM
7. Did your computer come with the OS and Graphics card you have now?
8. Monitor resolution (native), connected by (DVI, HDMI, etc)


If this is a LAPTOP, list your laptop model number and please post in the correct forum...that would be the laptop forum   http://forums.amd.com/game/categories.cfm?catid=448&entercat=y


If your issue is resolved, be a helpful forum user and report back the steps that you used. It will help other users.

 



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 07/04/2013 03:04 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ITemplate
Peon

Posts: 2
Joined: 07/04/2013

Graphics Card:
Asus 6450 (EAH6450 SILENT/DI/1GD3(LP)) 

AMD Catalyst Driver Version, and Driver History:
13.6 beta, tried 12.04 also. 

Operating System:
Windows 8 64 bit, fully updated.

Issue Details:
Some graphics (e.g. in webpages) show strange artifacts. Typically images that are distorted 50%.

Running the "Windows Experience Index" my graphics went from 5.0 down to 4.4. Clearly this should be better than the onboard Intel HD 2000.

Motherboard or System Make & Model:
Intel DH67BL motherboard.  

Power Supply:
Seasonic S12II-430 80 Bronze 430W 


Display Device(s) and Connection(s) Used:
Sony Bravia KLD4000
HDMI
1360 x 768 

Applications and Games:
None in particular but artifacts seen in Internet Explorer 10 and low performance in Windows Experience Index. 

CPU Details:
Intel Core i3 - 2100T , 2.5GHz, LGA1155

Motherboard BIOS Version:
BLH76 10H 86A 0119 2011 05 23 10 30 

System Memory Type & Amount:
Kingston 2x2 Gb DDR3  DIMM 240-pin

Additional Hardware:
SilverStone SST-GD04B case with 1 silen fan. 

Additional Details:
New W8 installation. No AV installed.

 



Edited: 07/04/2013 at 05:20 PM by ITemplate
Statistics
85760 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 5 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.