Topic Title: HD 7750 driver install OK but bluescreen after restart
Topic Summary: Hardware malfunktion message with Win7 but no problem with XP
Created On: 07/05/2013 02:31 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 07/05/2013 02:31 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Baulchen
Peon

Posts: 1
Joined: 07/05/2013

I have upgraded my PC with a new VTX 7750 1GB ddr5. Card was detected and working with basic system drivers without problem. CCC and driver installation from VTX CD worked without problem, final report does not show any error. After restarting, Win7 stops a few seconds after the four colored dots show up on the screen. I get a bluescreen message "hardware malfunktion"

Starting Win7 in safe mode is OK, max available resolution is 1024. I have tried newer driver from VTX page and latest driver from AMD/Ati page with exactly same results.

When I install WinXP Prof SP3 on my PC, everything is working perfect. CCC and driver installation, restart, video, full graphic performance, erything without problem. Conclusion: there is no hardwareproblem! The problem seems to be drivers not working together with hardware  and Win7 Prof 32bit SP1.

 

Fujitsu Siemens Esprimo P5600 with latest Bios

Opteron 180

4GB DDR RAM

Win7 Prof 32bit SP1 and all updates       makes Bluescreen

WinXP Prof 32bit SP3              everything working perfect

 

Any solution how to stay with Win7?

 

 

Statistics
85504 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.