Topic Title: Screen flicker with 13.4 drivers after system resume
Topic Summary: 13.4 update causes one of my monitors to flicker (off then on) every few seconds
Created On: 07/19/2013 06:52 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 07/19/2013 06:52 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
curve
Peon

Posts: 2
Joined: 09/30/2009

Graphics Card
XFX HD 5870 850M 1Gb DDR5
No overclocking

AMD Catalyst Driver Version, and Driver History
13.4.  12.10 previously worked

Operating System
Win 8 64-bit

Issue Details
After updating the catalyst drivers to the 13.4 version (from 12.10), my primary monitor (the Dell) flickers (off then on) every few seconds.  The secondary monitor does not flicker.

This does not happen after a system reboot with the 13.4 drivers, but does happen every time I resume the system from hibernation.  Obviously a full reboot every time I want to use my machine is a workaround, but a stable resume from hibernation is my preference due to the much faster restart.

Is there a solution to this issue?  It must have been introduced in the more recent driver updates.

Thanks,

Pete


Motherboard or System Make & Model
Asus P6T, 6GB 1333MHz Triple Channel DDR3 SDRAM - ( 3x2GB )


Power Supply

Coolermaster Dominator 690 High Performance ATX Midi Tower with Silent 700W PSU

Display Device(s) and Connection(s) Used
Iiyama ProLite E2208HDS-1 LCD, via DVI
Dell U2311H, via DisplayPort

CPU Details
Intel Core i7 920 Quad Core Processor (2.66GHz,8MB Cache,4.8GT/s)

Statistics
84238 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.