Topic Title: No Sound on HD5450
Topic Summary: when returning to machine overnight sound has stopped
Created On: 09/24/2013 03:54 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 09/24/2013 03:54 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
sfabs
Peon

Posts: 1
Joined: 09/24/2013

I ordered the following graphocs card: Sapphire Technology ATI Radeon HD 5450 650Mhz 1GB DDR3 PCI-Express DVI (Low Profile)installed in a pretty standard HP desktop with windows XP service pack 3.It works fine as expected using the HDMI port. But I need to leave my computer on constantly and when I return to my PC after a nights sleep I find the sound no longer works.when i check the sound settings I find they are all greyed out. the AMD audio is listed in the device manager and listed in the audio settings but it is greyed out. I can make no changes to my audio settings at all, not even able to select a different audio source.I cant find what is causing this. I have disabled all power management settings and removed all scheduled tasks and updated the video drivers.has anyone had or seen anything like this, its very frustratingthanks
Statistics
84301 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 4 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.