Topic Title: Games resolutions wont fill tv screen!!
Topic Summary:
Created On: 09/26/2013 01:08 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 09/26/2013 01:08 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
4soundz
Peon

Posts: 2
Joined: 09/26/2013

This really is driving me crazy! I changed my GPU from an NVIDIA to a HD7750, my computer is connected to LED 47'' TV.

Now I cant get the picture to fill the screen if the game is being played at a lower resolution that 1080p which what the desktops has.

The desktop fills the screen perfeclty at 1080p

I've tired all the scaling options in the catalyst centre and have tried connecting with HDMI and DVI its so annoying.

I also have my TV set to true scan or original. Nothing.

I didnt have this problem with my previous NVIDIA card.

 09/26/2013 02:34 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
spyre
Heavy Wizardry

Posts: 9121
Joined: 09/14/2007

You have to set the scaling per resolution and refreshrate.

 09/26/2013 03:36 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
4soundz
Peon

Posts: 2
Joined: 09/26/2013

I have tried all scaling option in the catalyst centre with no luck

Statistics
88952 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.