Topic Title: HD7970 MultiMonitor 8.1
Topic Summary: When I upgraded to 8.1 I lost my 3rd monitor
Created On: 10/17/2013 10:50 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 10/17/2013 10:50 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ruler501
Peon

Posts: 1
Joined: 10/17/2013

I've been running a multi-monitor setup for about 3 weeks with 3 monitors(One DVI to VGA, one HDMI to VGA, and one active mini display port to DVI). When I upgraded to windows 8.1 I lost the monitor running with mini-display port. I have tried reinstalling drivers for pretty much everything and nothing added it back. I know the monitor is still plugged in and working since I see the windows loading screen on it and it is being used up to the login screen. I can't find it in the windows resolution menu or the catalyst desktop management menus. What can I do to get my third monitor back up and running?

 11/18/2013 10:35 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
lundakj
Peon

Posts: 1
Joined: 11/18/2013

Same problem on my sever 2012 r2 and card R280X. Two DVI and one HDMI. Driverst last beta 9.2 and non beta tested too.

CC hangs every time i detect displays, or i change layout.

I can use only two displays, i try everything...

This is sure bug. Driver/cc/os? I am not sure, but it seems for me like driver problem.

Statistics
84669 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.