Topic Title: New 27" monitor is not recognized by Radeon 6900M
Topic Summary:
Created On: 10/21/2013 07:35 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 10/21/2013 07:35 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
TimStone
Peon

Posts: 1
Joined: 10/21/2013

Hi there, I have an alienware with 2 radeon m6900 in crossfire mode. today my 27" screen arrived:

 

http://www.amazon.com/QNIX-QX2710-Evolution-LED-Monitor/dp/B00BUI44US

 

However it does not get recognized. I have it connected via dual dvi-d (monitor) to minidisplayport on the alienware via an adapter. The screen has electricity bc blue light is blinking but it stays black no matter what i do. i recently used a 26" over the same ports which was working just fine.

 

If i open catalyst control center i can see even see the screen which says "DUAL LINK DVI disabled" next to my laptop and 22"benq but it is impossible to extend or duplicate the desktop to the 27" . it just stays black. Tried alot of things now, quite sure my graphiccard and the screen are fine so it has to be something else which i'm missing. help is highly appreciated. if there are more questions please shoot, thanks

Statistics
81148 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.