Topic Title: Sapphire Radeon 6870 problem- can not start windows normally
Topic Summary:
Created On: 11/09/2013 01:16 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 11/09/2013 01:16 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
kowal1221
Peon

Posts: 1
Joined: 11/09/2013

Hi,
I have strange problem with my sapphire radeon 6870, i have it for long enough to lost warranty. My problem is complicated first started when i bought my pc- 4gb RAM, win7 32bit, intel i5-2500k. When i turn it on first time i saw strange turquoise lines all over the boot screen, when "loading operating system" appear for a while i saw random colors and letters( mostly &,% and å then i saw blue pixels randomly(always in diffrent position but not moving). I used warranty then but they didn't even checked why it happened just give me a new one. It started again after 2 years. When i use safe mode i can turn my card off then i see horizontal red lines all over screen(they are little diagonally not straight), after switching it off i am able to run windows in resolution 800x600. I tried reinstaling drivers( used newest and few older ones) and it worked 2 times(just started working normaly) but this time it just don't work. I also tried to switch slots and chenged cable to hdmi, it did not worked. I can make a video of it if necessary. Sorry for possible spelling mistakes its hard to write with those lines. I also noticed that i am able to change resolution to 1440x1050 then i see straight horizontal turquoise lines.



Edited: 11/09/2013 at 07:07 PM by kowal1221
Statistics
84280 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.