Topic Title: R7 260x 2d Flickering
Topic Summary:
Created On: 11/26/2013 09:19 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 11/26/2013 09:19 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ashleylai87
Peon

Posts: 33
Joined: 11/26/2013

Since I didn't get reply from user Medussa for creating topic for R7 260X.....so, I will create the topic myself.

As in the other R9 270x and 280x, other than WHQL 13.10, all beta drivers exhibits the 2d flickering behaviors.

My friends and I also bought Sapphire R7 260X Vapor-x and OC edition and all of us experience the 2D flickering with the beta drivers (13.11 beta 6 until v9.4).

Hoping AMD unreliable driver team will fix this issue soon for their beta driver.

 11/27/2013 09:18 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Medussa
Peon

Posts: 18
Joined: 11/05/2013

As I wrote earlier, this is problem related with all R9 serie with Elpida type of memory. New researches talk to us that ppl who bought R9 card with Hynix memory havent any problems and they dont need any moded vbios. Only Elpida users have flickers and other problems.

@ashleylai87

Sry again for didnt answer, check your PM box



-------------------------

i5 3570k,  Asus p8Z77-M pro,  Kingston 2x 4gb 1333,  Intel SSD,  PSU Seasonic 600w,  Asus R9 270X Top,  Dell U2212HM 1080p,  Win 8.1,  OSX 10.9



Edited: 11/27/2013 at 12:10 PM by Medussa
 11/27/2013 12:14 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Xploder270
Peon

Posts: 2
Joined: 11/25/2013

Originally posted by: Medussa As I wrote earlier, this is problem related with all R9 serie with Elpida type of memory. New researches talk to us that ppl who bought R9 card with Hynix memory havent any problems and they dont need any moded vbios. Only Elpida users have flickers and other problems.

 

@ashleylai87

 

Sry again for didnt answer, check your PM box

 

That's not true. My Asus 280x with hynix chips had the same problem.

 11/27/2013 12:23 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ashleylai87
Peon

Posts: 33
Joined: 11/26/2013

In that case, why doesn't drivers 13.10 WHQL exhibit flickering issue?



I checked GPU-Z on the GPU/Memory clocks and Voltage for 13.10 and the latest 13.11 v9.4 and ran same video over and over. Both drivers has same pattern for the clocks and voltage.

I submitted the report on flickering for AMD Survey several time. From their track record, I have low faith on them.

 11/28/2013 10:51 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Medussa
Peon

Posts: 18
Joined: 11/05/2013

@Xploder270

Hmm I realy didnt know, but if you say like a owner of card with hynix memory I believe you.

Btw information for Elpida memory I got from Asus engenier so I believe in that too.



-------------------------

i5 3570k,  Asus p8Z77-M pro,  Kingston 2x 4gb 1333,  Intel SSD,  PSU Seasonic 600w,  Asus R9 270X Top,  Dell U2212HM 1080p,  Win 8.1,  OSX 10.9



Edited: 11/28/2013 at 11:22 AM by Medussa
Statistics
85287 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 1 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.