Topic Title: r7 260x Help
Topic Summary:
Created On: 12/31/2013 10:38 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 12/31/2013 10:38 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
proigrok
Peon

Posts: 6
Joined: 12/25/2013

trying to install my graphics card but as soon as i plug in the 6pin pci-e plug and turn computer on it sounds like its booting up then fails and trys again. and after about 3 time stays running but harddrive doesnt kick on. when i unplug it everything works fine.i disabled intergrated graphics, and cant install drivers because i cant hook it up for computer to recoginize card.
 12/31/2013 11:19 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
proigrok
Peon

Posts: 6
Joined: 12/25/2013

forgot to add im using a evga 600 watt psu, maybe i need to get 750w?
 01/01/2014 06:45 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cRowSn
Peon

Posts: 12
Joined: 12/26/2013

NO! im having a 600W psu and a better gpu so the Watt shouldnt be the problem as long as its a very low power psu. sounds like your pci of the psu isnt that great. try it with the shipped molex-adapter.that should work.



-------------------------
Asus m5a78l-m le / AMD FX-6100 @ 3,3Ghz / Sapphire R9 270X 2GDDR5 / 8GB DDR3 @ 1333MHz / Win7 HP 64Bit /

Edited: 01/01/2014 at 06:55 PM by cRowSn
Statistics
85329 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.