Topic Title: newly purchased gigabyte r9 270x not giving display
Topic Summary:
Created On: 01/02/2014 07:49 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/02/2014 07:49 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
kamransaeed
Peon

Posts: 2
Joined: 01/02/2014

yesterday i bought new gigabyte r9 270x but when i plugged in into pcie slot its not giving any display just black screen 

i am using gigabyte b85m d3h motherboard which i also purchased yesterday so every thing is new 

i am using dvi to hdmi cable so i tried vga cable by using dvi to vga connector then it says no signals

i tried my both cables on builtin graphics and everything is running fine 

then i try gp in other pcie slot that runs on x4 speed gpu works normally and everything is running fine playing games normally but this gpu is not working on main pcie x16 slot if i use dvi to hdmi cable it keeps switching from dvi to analog and after few sec just blank screen and my led power light keep blinking and when use vga cable with dvi to vga connector it says no signal

can some one tell me why this is happening i also updated my bios latest catalyst installed 

my pc specs are

intel core i5 4430

gigabyte b85m d3h motherboard

gsill ripjaws 4 gb 1600 mhz

thermaltek lite power 600 watts

gigabyte r9 270x oc 

xigmatek utgard case

samsung s20b300 led with dvi and vga connector

so plz suggest me any solution i am very confused bcz i purchased everything new and having this issue



-------------------------

http://trendingtechnews.blogspot.com

 01/05/2014 12:29 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
kamransaeed
Peon

Posts: 2
Joined: 01/02/2014

wow offical amd support forum and not a single reply



-------------------------

http://trendingtechnews.blogspot.com

 01/05/2014 12:37 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7253
Joined: 11/13/2009

Wow..you didn't read the small print...User-to-User Game Forum.

AMD Game Forum - Terms & Conditions

 

 

OFFICIAL TERMS OF USE

 

This is a user to user English language only Support Forum. Information or opinions contained in any posts are those solely of the user making the post and are in no way validated by, or the opinions of, AMD, including our moderators. Use of any information on this board is done so AT YOUR OWN RISK and all information is provided "AS IS" and without any warranty, express or implied. While we may at time respond to posts, AMD makes no warranties or claims regarding the validity of any information posted by users on this board.

 

You want AMD technical support? Use the "ISSUE REPORT FORM".



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

Statistics
85741 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 6 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.