Topic Title: Radeon HD6870 Aero Desktop Question
Topic Summary:
Created On: 01/08/2014 03:21 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/08/2014 03:21 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
iNickster
Peon

Posts: 1
Joined: 01/08/2014

I just installed 2 Radeon HD6870's in my computer, and I can not get the Aero Desktop to work. It is stuck on Windows Basic settings. Is there anyway to set it back to Aero Desktop?

Thanks.

 01/11/2014 09:18 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
xFPSFREAKx
Peon

Posts: 4
Joined: 01/11/2014

I have the same problem im looking for a solution on google still cant find any

 01/12/2014 07:45 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
xFPSFREAKx
Peon

Posts: 4
Joined: 01/11/2014

So after a day and looking up everything possible all it said to do was update drivers. I did but it still didn't work. So I check today and Aero is working so my guess is it should fix itself. If it doesn't you can try and contact Microsoft.

Statistics
84907 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.