Topic Title: Help I bought 3 R9 290Xs and they are in Crossfire but do not crossfie on some things.
Topic Summary:
Created On: 01/12/2014 03:35 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/12/2014 03:35 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
=TRA=T-Bone
Peon

Posts: 19
Joined: 01/12/2014

Like the title says I bought 3 R9 290X BF4 editions and I get zero useage out of cards 2 & 3 while playing BF4, 3D Mark and even in Kombustor it shows all 3 cards but cards 2 & 3 do not have any useage...

Please help I have tired everything I can find via google. Reinstaled Windows 8.1, Tried with Frame Pacing on & off and tried with frame sync on & off with no difference...

I am running an ASUS Maximus 5, with a 3770K @ 4.8GHz on an H100, 32 gigs of 2400MHz ram, 3 Sapphire R9 290Xs powered by a 1250 OCZ gold series PSU with a 107amp 12 volt rail. Before the 290Xs I was running 4 GTX 680s with no problems...

I will post screenshots soon.



Edited: 01/12/2014 at 03:46 PM by =TRA=T-Bone
 01/12/2014 03:52 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
=TRA=T-Bone
Peon

Posts: 19
Joined: 01/12/2014

 01/12/2014 03:53 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
=TRA=T-Bone
Peon

Posts: 19
Joined: 01/12/2014

Statistics
84906 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.