Topic Title: saphire hd 5700 series (5770)
Topic Summary: Problems with watching videos in streaming
Created On: 02/01/2014 10:41 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 02/01/2014 10:41 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
rccdcc
Peon

Posts: 2
Joined: 02/01/2014

Hi

While i watch videos there orizontally flickering, like black lines, for a sec, this happen only when i install the lastest drivers. Can somebody explain me why this happen? please give me a Solution? Thx in advance.

P.S. This happen only with Firefox.

 02/02/2014 12:54 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
KillerHurdz
Overclocker

Posts: 654
Joined: 07/23/2009

Have you tried the 14.1 drivers?

Have you actually tested this in other browsers?



-------------------------

Desktop: AMD Phenom II X4 965 @ 3.5GHz, Sapphire Vapor-X HD5870, ASUS M4A78T-E, 8GB Kingston/Mushkin DDR3-1333, 256GB OCZ Vertex 4, 2xSeagate Momentus XT 500GB Hybrid Drive (RAID0), ASUS Xonar Xense, Corsair HX750W, Antec Nine Hundred, Windows 7 Professional x64.

HP Touchsmart TM2: Intel Core i5 430UM, Hitachi 250GB 7200RPM HDD, ATI Radeon HD5450, 8GB Samsung DDR3-1333 (CL9), Windows 7 Professional x64.

 02/02/2014 02:25 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7168
Joined: 11/13/2009

Try disabling hardware acceleration in FF..its in the general settings under options. You are using the latest FF?



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 02/02/2014 12:26 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
rccdcc
Peon

Posts: 2
Joined: 02/01/2014

Hi and thx for the answers, i have already lastet version of drivers and firefox, i tryed to disable hardware acceleration. But the flickering and the problem of youtube video not loading still happen. So i tryed to install old version of the flash player like 11.2 and now the youtube videos loads but still flickering sometimes with black lines sometimes. But as i said with Google Chrome this problem dosent happen...

Statistics
84643 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.