Topic Title: displayports on 6870 not working
Topic Summary:
Created On: 03/12/2014 01:24 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 03/12/2014 01:24 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
mgideon
Peon

Posts: 5
Joined: 03/12/2014

I recenlty got a new computer that has a Radeon 6870 video card.  I just tried to add a 3rd monitor, but I get no output.

My first 2 monitors are on DVI.  I have a mini displayport to DVI adaptor but I get no output from either port.  The adapter (HIS) is eyefinity approved and is an active adapter.  Is there a way to test the port or adapter?  I want a 4th monitor so I orderd an  active displayport to HDMI adapter that should be here Thursday.  

I can't find any "enable display port", or anything like that in the CCC.  

Am I missing something?  THis is my 2nd adapetyer.  THe first one I got was from best buy.  IT was an apple brand but it didn't say if it was active or passive.  

Thanks for any feedback,

Mike

 03/12/2014 11:40 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
loydre74
Peon

Posts: 4
Joined: 03/12/2014

with the right cables you can

refer to 

http://www.amd.com/us/products/technologies/amd-eyefinity-technology/how-to/Pages/faqs.aspx

and also 

http://www.guru3d.com/articles_pages/radeon_hd_6850_6870_review,4.html



-------------------------

divide by 0 then carry the 9

 03/12/2014 12:11 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
mgideon
Peon

Posts: 5
Joined: 03/12/2014

Those links have no information about  cables, but I've tried three different DVI cables.  None of them work.

 

 03/12/2014 11:38 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
mgideon
Peon

Posts: 5
Joined: 03/12/2014

I just got an active mini displayport to HDMI adapter. It isn't working either.  WHen I plug in the that one, all my screens go blank. 

Does anyone know about repair costs and locations?

What would be a good replacement?

Thanks,

Mike

 03/13/2014 11:30 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
mgideon
Peon

Posts: 5
Joined: 03/12/2014

I was thinking about power.  I notice that when I plug in an adapter, the "no signal" on my monitors goes away - so there is some output. I wonder if the supplemental power is not working.

 

Hello...... does anyone actaully monitor these forums?

 03/14/2014 02:10 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Thanny
Alpha Geek

Posts: 1494
Joined: 07/13/2009

First thing you should do is see if monitors work on the DP outputs without the other DVI monitors plugged in.  Basic troubleshooting skills help here.

 

Statistics
88921 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.