Topic Title: R9 290 incorrect tempter reported
Topic Summary:
Created On: 03/20/2014 12:37 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 03/20/2014 12:37 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
DeadEye
Peon

Posts: 1
Joined: 03/20/2014

Hi All

 

I just installed my new graphic card to day with a full cover water block and i have a problem with the temputer that catalyst reporting. It says the GPU is running at 0 degree C. Any help regarding this would be greats. System detail bellow.

Thanks

DeadEye

 

Graphics Card
PowerColor AXR9 290 4GBD5-PPDHE R9 290 PCS+

XSPC fullcover waterblock

AMD Catalyst Driver Version, and Driver History
14.3, came from nvidia but the nvidia drives where completly removed.

Operating System
Windows 7 x64, Service pack 1

Issue Details
Catalyst and all other motioring programs I have report that the card has a temputer of 0 degree C, room temputer is about 25 degrees C.

Motherboard or System Make & Model
Gigabyte 990FXA-UD7

Power Supply

Antec TPQ850

Applications and Games

All the time

CPU Details
AMD FX-8350

Motherboard BIOS Version
F10

System Memory Type & Amount
8 gig of DDR3 1333 Corsair

Additional Hardware
5 Hard drives, 1 SSD, 6 Fans, 1 DVD writer



Edited: 03/20/2014 at 12:43 PM by DeadEye
Statistics
87491 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.