Topic Title: R9 270x, 100% activity
Topic Summary:
Created On: 04/11/2014 08:45 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 04/11/2014 08:45 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Stroop
Peon

Posts: 1
Joined: 04/11/2014

I just bought a new computer:

Windows 7 Home Premium 64bit (6.1, Build 7601)
Intel(R) Core(TM) i5-4670K CPU @ 3.40GHz
8MB RAM
Sharkoon WPM500 V2 500
Gigabyte GA-Z87-HD3 Z87 RG SA
Seagate ST2000DM001 2 TB
SSD 120GB 410/540 840 EVOBasic SA3 SAM

I mostly play Guild Wars 2, on high settings and the game runs smoothly on 60 fps (limited on 60). But sometimes the game gets all laggy, my frame rate drops and it is unplayable, even on low settings. My gpu works at 100% activity when that is the case. I have tested multiple things: other settings, re-install of the drivers and playing on lower settings, gpu benchmarks (also laggy when the game lags) but nothing seems to work.

Also other games get laggy when this happens. It seems to happen at random and will most of the time not get fixed when i reboot. The funny thing is, I can game for hours without anything happening. But some days when I start up my computer the lag is there already.

 

 

 

Statistics
84931 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 5 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.