Topic Title: no opencl after pc restarts
Topic Summary:
Created On: 05/01/2014 02:13 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/01/2014 02:13 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
bellerefontis
Peon

Posts: 2
Joined: 05/01/2014

hello everybody,

i am having some troubles with my graphics card and i hope somebody could help.

in short i have a saphhire 7850 2g dual X oc edition which is OpenCL ready.

after the installation of the drivers and the first restart  the opencl feature is ok and the system runs smoothly.

when i shut down the pc and turning it on the opencl feature doesn't exist.the system runs fine but this pecific feature is not recognized by the system so i can't work with any programms that need an opencl feature.

in gpu caps viewer the only opencl device is the processor then.

note that if i uninstall the drivers and install them again the same thing happens.so i have opencl feature only if i don't shut down the pc.

this happens with every driver edition i have tried

what could go wrong??

 05/02/2014 08:07 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Vegan
Elite

Posts: 1156
Joined: 01/31/2010

13.12 is the best driver out there, I would be more cautios with AMD drviers as they need more developers working them as well as QA testing

 



-------------------------

Statistics
84304 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.