Topic Title: 7850 artifacts
Topic Summary: I send it back to the seller and he said no problem
Created On: 05/13/2014 06:04 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/13/2014 06:04 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
001326
Peon

Posts: 7
Joined: 04/30/2014

Graphics Card
MSI R7850 Hawk 2G 980/4800MHz

AMD Catalyst Driver Version, and Driver History
14.100.0.0

14.10.1006-140417a-171099C

Operating System
Windows 7 64bit ultimate SP1 

Issue Details
When play games,some weird pixels show.

I am not a native english speaker,so i dont know how to describe.

http://imgur.com/0alDFYE,KfakxJi,QB2jGfy

NEW photos

 

Just like that.

But after i change every settings in Crysis2, I found those pixel gone when i turn DX11 off. Actually still.

And sometime i start Crysis2, Screen gets Brighter?but it won't get darker after closing it.

In gpu caps viewer, weird pixels pop up when running both OpenGL and OpenCL tests. Sometime it isn't pixels, but boxes.

Others applications work well.(Chrome/Word/KMPlayer......)

Weird pixels also been seen in ubuntu.(glmark) 

Motherboard or System Make & Model
GIGABYTE B85M-D3H

Power Supply

Antec VP350P

350W http://www.antec.com/product.php?id=704418&fid=5022042

Display Device(s) and Connection(s) Used
Philips 229C4QSB

HDMI

Applications and Games

Cities In Motions 2

Crysis2

GPU CAPS VIEWER

CPU Details
Intel I5-4570


Motherboard BIOS Version

F12


System Memory Type & Amount
Kingston HyperX Genesis DDR3 1600 4G x2

Additional Hardware
DVD ROM...

Additional Details
I use NOD32 AV6

Before using 7850, I used built-in GPU of i5.

 

 05/13/2014 08:56 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 12471
Joined: 04/17/2008

You can't use a 7870 with a 350w power supply! That's your problem, get a 650-750w.

-------------------------
ASUS Sabertooth 990FX/Gen3 R2, FX-8350 w/ Corsair H60, 8 GiB G.SKILL RipjawsX DDR3-2133, XFX HD 7970 Ghz, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
 05/14/2014 01:46 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
001326
Peon

Posts: 7
Joined: 04/30/2014

650-750w?

It is a 7850....

And maybe 500w is enough?

 05/14/2014 06:35 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
goodplay
Cookie Monster

Posts: 423
Joined: 08/21/2011

Read this, will help:-http://forum-en.msi.com/faq/article/power-requirements-for-graphics-cards.

Sorry can't link it,just highlight & search.

Sorry AMD,this also has NV cards listed.A mod is welcome to edit it if they see fit.

p.s.Ignore the article date(new cards and updates are regularly added,from what i have read).



-------------------------

i5 3570k(@4.5)./ga-z77x-ud5h-wb./hyper T4./2 x 4gb vengeance 1600 c8./sapphire dualX 7970 3gb OC boost v2./1tb WD FAEX Black./lg bh10 blu-ray r.w../corsair hx850./antec df30./z506 spkrs./lg e2240v./win 8(8.1) pro x64 



Edited: 05/14/2014 at 06:48 AM by goodplay
 05/23/2014 02:22 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
001326
Peon

Posts: 7
Joined: 04/30/2014

Still....

 

I replace the old PSU with  seasonic G-550

.....Nothing change

 06/13/2014 10:09 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
001326
Peon

Posts: 7
Joined: 04/30/2014

Anyone?

Maybe it can run fine on other computer,

but what i want is get the card runing properly on my pc....

Any clue? 

 06/13/2014 01:16 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Vegan
Elite

Posts: 1229
Joined: 01/31/2010

go get a corsair RM650 psu and that will be enough to deal with your power requirements

you may need to isntall windows fresh due to the problems presented

 



-------------------------

 06/13/2014 03:29 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 12471
Joined: 04/17/2008

Faulty display cable, or the seller is lying.

-------------------------
ASUS Sabertooth 990FX/Gen3 R2, FX-8350 w/ Corsair H60, 8 GiB G.SKILL RipjawsX DDR3-2133, XFX HD 7970 Ghz, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
Statistics
85414 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 5 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.