Topic Title: Error raedon hd 5450
Topic Summary:
Created On: 07/04/2014 09:46 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 07/04/2014 09:46 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
andrea199431
Peon

Posts: 6
Joined: 07/04/2014

Ehi there, How are you? 

 

I have a problem with my video card, when it is turned on for a while you see the pink stripe on the monitor and then the system crashes. The first crash the system resumes giving me this error: The driver amd has stopped unexpectedly and it has been restored. The second crash your PC crashes and definitely not responding to commands. 

 

I have a gigabyte motherboard amd processor with 4Gb of ram. The motherboard, cpu and ram were bought just yesterday. How can I fix?

 

 07/04/2014 11:04 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
backFireX64
Elite

Posts: 1044
Joined: 11/14/2010

Try changing resolution.

Does the pink strip go away ?



-------------------------

gigabyte X58A-UD3R rev.2, core i7 975 3.9ghz (stock voltage), windows 8.1 64-bit, corsair 12gb DDR3 1600mhz 7-7-7-20 RAM, xfx HD 5970 + gigabyte HD 5970 (stock clocks), coolermaster ultimate 900w PSU.
amd catalyst 14.7 RC3 aug12

 07/04/2014 12:09 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
andrea199431
Peon

Posts: 6
Joined: 07/04/2014

yep, go away... but... them came back and the system go in freezer (sorry for my english is very bad -.-)

 07/04/2014 12:10 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
andrea199431
Peon

Posts: 6
Joined: 07/04/2014

if i flash the bios of video card?? i can fix the problem??

 07/04/2014 04:33 PM
User is online View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 12651
Joined: 04/17/2008

What is the temperature, and what is your power supply.

-------------------------
ASUS Sabertooth 990FX/Gen3 R2, FX-8350 w/ Corsair H60, 8 GiB G.SKILL RipjawsX DDR3-2133, XFX HD 7970 Ghz, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
 07/04/2014 06:10 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Earnhardt
Case Modder

Posts: 894
Joined: 09/11/2008

As usual they always never fill this out:

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=440&threadid=160417&enterthread=y



-------------------------

AMD Phenom II 1100t @4.0Ghz /Asus sabertooth 990fx/2x Gigabyte 3G 7950's in crossfire/500G samsung 840 ssd/16G G-Skill Ripjaw 1600/2-samsung 24" monitors 1920X1200/Corsair AX1200W psu/W7 pro 64,G19 keyboard,Roccat kone pure mouse,Cooler master HAF932,Corsair H100i water cooler,Zalman ram cooler.Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series,Logitech Z5500 speakers,Roccat Kave 5.1 headset.

 07/04/2014 07:42 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
backFireX64
Elite

Posts: 1044
Joined: 11/14/2010

The recommended minimum PSU for that card is 300W.

Waiting for the op to confirm tha info with his own.

 

Pink stripe alone could indicate a monitor problem.

Pink stripes along with driver crashes are never a good sign for the health of the gpu....



-------------------------

gigabyte X58A-UD3R rev.2, core i7 975 3.9ghz (stock voltage), windows 8.1 64-bit, corsair 12gb DDR3 1600mhz 7-7-7-20 RAM, xfx HD 5970 + gigabyte HD 5970 (stock clocks), coolermaster ultimate 900w PSU.
amd catalyst 14.7 RC3 aug12

 07/04/2014 07:47 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7271
Joined: 11/13/2009

Is this computer running XP? What processor? All a guess...not enough info.



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 07/05/2014 05:02 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
andrea199431
Peon

Posts: 6
Joined: 07/04/2014

I have a gigabyte with 4Gb of ram. The alimentator is about 700W, the temperature is about 60 C°. I have windows 7 ultimate with SP1 64Bit. And i have an AMD A4 6300



Edited: 07/05/2014 at 05:13 AM by andrea199431
 07/05/2014 07:52 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
andrea199431
Peon

Posts: 6
Joined: 07/04/2014

Now i try to change the driver, i want try to install 12.4 version, an older version of driver amd.

 07/08/2014 11:09 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
andrea199431
Peon

Posts: 6
Joined: 07/04/2014

i fix the problem. i buy a new card. we can close

 07/08/2014 12:30 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Vegan
Alpha Geek

Posts: 1305
Joined: 01/31/2010

curious as i own a hd 5450 and it has been impervious in my shop being used as a test card for sick machines

i also use a psu tester to be sure power supplies are ok

 



-------------------------

Statistics
86385 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.