Topic Title: R9 290 video playback - artifacts
Topic Summary:
Created On: 08/23/2014 12:03 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 08/23/2014 12:03 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
MariuszDW
Peon

Posts: 7
Joined: 02/27/2014

It happens from time to time.
Simple page refresh (F5) "solves" the problem:



Edited: 08/25/2014 at 06:32 AM by MariuszDW
 08/25/2014 03:31 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
DeathStarEnterprises
Peon

Posts: 16
Joined: 08/21/2014

This is just outrageous check these:

It seems the R9 series are all having these artifacting issues!

Check this:
http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=440&threadid=177517&enterthread=y
http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=440&threadid=177450&enterthread=y 

 11/21/2014 07:31 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
MariuszDW
Peon

Posts: 7
Joined: 02/27/2014

I've been using this card for like 10 month. Artifact, freezes, BSODs from time to time. In games - mostly in FSX. Sometimes once a week or once month. Now x-plane 10 joins the list.

x-plane 10 - artifacts

I'm really sick of this card.

Statistics
88754 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.