Topic Title: Forum posts---- out of order
Topic Summary:
Created On: 08/11/2012 07:22 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 08/11/2012 07:22 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7234
Joined: 11/13/2009

You know it was this morning when we got the chinese spambot entries...now the replies to different posts are all out of order....timewise. Makes it hard to follow..



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 08/11/2012 07:29 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 12371
Joined: 04/17/2008

I was about to say that it was stumped who pointed this out in another topic, but I just saw it was you who made this post...oy, need to keep out of the sun...As another point, avatars are still being squiffy, half the time they don't show up, and if you attempt to change your avatar you get a file error.

-------------------------
ASUS Sabertooth 990FX/Gen3 R2, FX-8350 w/ Corsair H60, 8 GiB G.SKILL RipjawsX DDR3-2133, XFX HD 7970 Ghz, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
 10/04/2012 04:29 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
L4d
Recompile The World

Posts: 2612
Joined: 11/13/2008

This formerly happened from years ago, if I have remembered this correctly. I too have noticed that this was recently happening again.

-------------------------

Lad


I play with sand.

 06/21/2013 06:19 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7234
Joined: 11/13/2009

Time/space is warping again.



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 06/21/2013 07:21 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Practikill
Grinding Levels

Posts: 104
Joined: 08/07/2009

I know it's probably impossible to migrate the data to a new forum software, but this forum has way too many problems, it seems there is some problem from month to month....post order goes wonky, time zone and not being able to edit posts. 

Can we not get a better one?



-------------------------
 06/21/2013 08:11 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 12371
Joined: 04/17/2008

Also in addition to the time warp, occasionally I get an error about not being able to post more than one message every 15 seconds, even though I hadn't posted anything for hours. Closing the browser and reopening fixes it.

-------------------------
ASUS Sabertooth 990FX/Gen3 R2, FX-8350 w/ Corsair H60, 8 GiB G.SKILL RipjawsX DDR3-2133, XFX HD 7970 Ghz, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
 04/14/2014 09:49 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 12371
Joined: 04/17/2008

Reviving this topic to say that that bug is back again...

-------------------------
ASUS Sabertooth 990FX/Gen3 R2, FX-8350 w/ Corsair H60, 8 GiB G.SKILL RipjawsX DDR3-2133, XFX HD 7970 Ghz, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
 04/18/2014 07:45 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Ninja Zombie Killer

Posts: 4881
Joined: 12/27/2008

Yes. Also I cannot post anything during the night (I'm in GMT+1 time zone) as I get a message that I can only post every 15 seconds. Problem is I can't post even after 15 minutes, so the error message is not what it should be...

 

I suspect both issues are related to daylight saving time as they started after the recent switch. The forum server probably cannot handle dst and time zones at the same time properly.

 

I also suspect it's running on some crappy windows server...



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3120MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 835/1135MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 3.11 Pro x64

 04/18/2014 11:28 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 12371
Joined: 04/17/2008

This bug does seem to come and go every couple of days...

-------------------------
ASUS Sabertooth 990FX/Gen3 R2, FX-8350 w/ Corsair H60, 8 GiB G.SKILL RipjawsX DDR3-2133, XFX HD 7970 Ghz, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
 05/10/2014 06:52 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7234
Joined: 11/13/2009

Originally posted by: black_zion This bug does seem to come and go every couple of days...

It's baaaack..error 'allowed only one post every x amount of seconds/minutes with IE. Firefox seems to work ok.



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

Statistics
84907 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.