Topic Title: Quick Reply box gone since user titles update
Topic Summary:
Created On: 11/07/2012 02:06 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 11/07/2012 02:06 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 12552
Joined: 04/17/2008

Put it back! Missing in Firefox 16.0.1 & IE9



-------------------------
ASUS Sabertooth 990FX/Gen3 R2, FX-8350 w/ Corsair H60, 8 GiB G.SKILL RipjawsX DDR3-2133, XFX HD 7970 Ghz, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
 11/07/2012 05:08 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Marc@AMD
Forum Moderator

Posts: 774
Joined: 07/30/2012

I am not sure I follow, black_zion.  After updating the User Titles, nothing  changed for me that I could detect.  Are you referring to the options after each post in a thread?

I currently have: 

Reply : Quote : Top : Bottom : Edit



-------------------------

AMD Customer Care

The information presented in this document is for informational purposes only and may contain technical inaccuracies, omissions and typographical errors. Links to third party sites are for convenience only, and no endorsement is implied.

 11/07/2012 05:45 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 12552
Joined: 04/17/2008

Have you never noticed the Quick Reply box below the last post in a thread, which we could use to post replies without opening the full Reply popup/window/tab? It was there before the title change.



-------------------------
ASUS Sabertooth 990FX/Gen3 R2, FX-8350 w/ Corsair H60, 8 GiB G.SKILL RipjawsX DDR3-2133, XFX HD 7970 Ghz, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
 11/08/2012 09:04 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Marc@AMD
Forum Moderator

Posts: 774
Joined: 07/30/2012

I actually can't say that I have.  Thanks for the clarification on where it should be. I'll look into it.

;Marc



-------------------------

AMD Customer Care

The information presented in this document is for informational purposes only and may contain technical inaccuracies, omissions and typographical errors. Links to third party sites are for convenience only, and no endorsement is implied.

 11/14/2012 10:50 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Marc@AMD
Forum Moderator

Posts: 774
Joined: 07/30/2012

PM Sent to you, black_zion.  I changed the Editor Type on your account back to HTML.  You should have the Quick-Reply ability again.

;Marc



-------------------------

AMD Customer Care

The information presented in this document is for informational purposes only and may contain technical inaccuracies, omissions and typographical errors. Links to third party sites are for convenience only, and no endorsement is implied.

 11/14/2012 03:23 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 12552
Joined: 04/17/2008

Yep, it's back

-------------------------
ASUS Sabertooth 990FX/Gen3 R2, FX-8350 w/ Corsair H60, 8 GiB G.SKILL RipjawsX DDR3-2133, XFX HD 7970 Ghz, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
 11/14/2012 03:41 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Marc@AMD
Forum Moderator

Posts: 774
Joined: 07/30/2012

Originally posted by: black_zion Yep, it's back


What that a quick-reply? hehehe.



-------------------------

AMD Customer Care

The information presented in this document is for informational purposes only and may contain technical inaccuracies, omissions and typographical errors. Links to third party sites are for convenience only, and no endorsement is implied.

 11/28/2012 06:28 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7253
Joined: 11/13/2009

Missing also is the 'delete' button. Used to be Reply / Quote / Top / Bottom / Delete. Comes in handy for double posts..or you just change your mind. Ya know?



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 11/29/2012 01:09 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Marc@AMD
Forum Moderator

Posts: 774
Joined: 07/30/2012

Should be there now, stumped.



-------------------------

AMD Customer Care

The information presented in this document is for informational purposes only and may contain technical inaccuracies, omissions and typographical errors. Links to third party sites are for convenience only, and no endorsement is implied.

 11/29/2012 02:53 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7253
Joined: 11/13/2009

Originally posted by: Marc@AMD Should be there now, stumped.

Yup....just used it Thanks!



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

Statistics
85767 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 4 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.