Topic Title: Why Do people not want to include Sys.Specs.
Topic Summary: Is your Current build THAT embarriing?
Created On: 02/28/2014 03:39 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 02/28/2014 03:39 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
goodplay
Cookie Monster

Posts: 423
Joined: 08/21/2011

Sign up,put in details(b.s .or whatever).

SIGNATURE(No fancy BS,just your SYSTEM SPECS(e.g. my/other regular users)

Why should the people who want to help fellow AMD(graphics/cpu/apu)users have to continuosly/repetitively,request this info(or backsearch previous OP posts).

The PLUS to your Sys. Specs. in Sig.,is that those that reply(with Sig.),could have item specific/knowledge/fix for your problem.

I think that a lot of knowledgable users probably ignore first requests due to this lack of info.

 

 

 

 

 

 



-------------------------

i5 3570k(@4.5)./ga-z77x-ud5h-wb./hyper T4./2 x 4gb vengeance 1600 c8./sapphire dualX 7970 3gb OC boost v2./1tb WD FAEX Black./lg bh10 blu-ray r.w../corsair hx850./antec df30./z506 spkrs./lg e2240v./win 8(8.1) pro x64 



Edited: 02/28/2014 at 09:11 AM by AMD Support and Game Moderator
 02/28/2014 06:31 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
QB the Slayer
Master Looter

Posts: 329
Joined: 11/27/2012

agreed...  and as you can see by mine, you can cram a lot in there!

 

QB



-------------------------

The MONSTER HTPC:

CPU: AMD FX-8350.||.Cooler: Corsair H80i
MB: Gigabyte 990FXA-UD7.||.RAM: 8 GB Mushkin Blackline DDR3 2000MHz (7-10-8-27-1T)
Case: CoolerMaster HAF 932.||.PSU: Corsair HX750
GPU:Asus R9 270X DirectCU II TOP.||.Audio: Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro w/ Logitech Z-5300e (5.1, 280W-RMS)
System Drive: 2xSamsung 840 Pro 128GB RAID0.||.Working Drive: 2xMushkin Chronos 60GB RAID0

 02/28/2014 06:40 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7250
Joined: 11/13/2009

1. They ''don't think it's necessary"

2. They don't know what there system specs are

 



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 02/28/2014 11:08 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 12472
Joined: 04/17/2008

3. They think that "system specs" mean "AMD motherboard, 500w power supply, 500gb hard drive" and other very generic information which is of very little help.

-------------------------
ASUS Sabertooth 990FX/Gen3 R2, FX-8350 w/ Corsair H60, 8 GiB G.SKILL RipjawsX DDR3-2133, XFX HD 7970 Ghz, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
 02/28/2014 12:26 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
WMudrockJr
Overclocker

Posts: 705
Joined: 04/01/2013

I agree with everyone, I lost count how many times I have seen everyone ask someone who posted for the system specs. Then they turn around and fire back a nasty reply telling us it don't make sense.



-------------------------

AMD A10-5800K, XFX 7850 Ultra OC Edition 975MHz, 16GB RAM, Win 8.1 Pro 64 bit, MSI 7778 motherboard, 500W PSU, HP P7-1235, CCC 13.12 WHQL

 04/21/2014 10:19 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Damric
Cookie Monster

Posts: 455
Joined: 05/18/2008

Originally posted by: goodplay Sign up,put in details(b.s .or whatever).

 

SIGNATURE(No fancy BS,just your SYSTEM SPECS(e.g. my/other regular users)

 

Why should the people who want to help fellow AMD(graphics/cpu/apu)users have to continuosly/repetitively,request this info(or backsearch previous OP posts).

 

The PLUS to your Sys. Specs. in Sig.,is that those that reply(with Sig.),could have item specific/knowledge/fix for your problem.

 

I think that a lot of knowledgable users probably ignore first requests due to this lack of info.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

My rig is too godly to post in my signature. I don't post it for the benefit of all others here as it would shrink everyone elses epeen into an e-tator tot.



-------------------------
If your aunt had balls, she'd be your uncle.
 04/21/2014 10:27 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7250
Joined: 11/13/2009

Originally posted by: Damric
Originally posted by: goodplay Sign up,put in details(b.s .or whatever).

 

SIGNATURE(No fancy BS,just your SYSTEM SPECS(e.g. my/other regular users)

 

Why should the people who want to help fellow AMD(graphics/cpu/apu)users have to continuosly/repetitively,request this info(or backsearch previous OP posts).

 

The PLUS to your Sys. Specs. in Sig.,is that those that reply(with Sig.),could have item specific/knowledge/fix for your problem.

 

I think that a lot of knowledgable users probably ignore first requests due to this lack of info.

 

   

   

   

   

   

   

 

My rig is too godly to post in my signature. I don't post it for the benefit of all others here as it would shrink everyone elses epeen into an e-tator tot.

There it is.



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 04/22/2014 06:02 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Ninja Zombie Killer

Posts: 4905
Joined: 12/27/2008

I'm considering changing my sig to:

 

AMD 13GHz

1GB video card

4GB RAM

Windows

 

Would this be appropriate?



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3120MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 835/1135MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 3.11 Pro x64

 04/22/2014 06:36 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7250
Joined: 11/13/2009

Originally posted by: Eydee I'm considering changing my sig to:

 

AMD 13GHz

1GB video card

4GB RAM

Windows

 

Would this be appropriate?

It would be if you also included the Direct X Diag.



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 04/22/2014 08:07 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 12472
Joined: 04/17/2008

Or mine:

AMD 5k86-P75
128MiB RAM
Intel motherboard
S3 Virge GX 4MB graphics
ESS ES sound card
632MB Seagate HDD
250w PSU
Windows 95

-------------------------
ASUS Sabertooth 990FX/Gen3 R2, FX-8350 w/ Corsair H60, 8 GiB G.SKILL RipjawsX DDR3-2133, XFX HD 7970 Ghz, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
Statistics
85445 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 4 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.