Topic Title: Service not available
Topic Summary:
Created On: 05/30/2014 04:38 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/30/2014 04:38 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7843
Joined: 11/13/2009

I have been getting this a lot lately..is anyone else? If I am using Firefox I switch to IE and it works for a while..then 'No Service'. I switch back to Firefox and it works again..for a while.



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *AMD R9 290 4gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit 


***** cetera fallunt, ludere mortuus ******

 05/30/2014 05:34 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 13071
Joined: 04/17/2008

It's been happening to me the last week or so, sometimes reloading the page a few times works, other times I just have to wait a few minutes. Firefox 29.

-------------------------
AMD FX-8350 w/ Corsair H105, ASUS Sabertooth 990FX Gen3/R2, 8GiB G.SKILL DDR3-2133, XFX HD 7970, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, Corsair C70, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
Statistics
88813 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.