Topic Title: Prototype 2
Topic Summary:
Created On: 09/07/2012 05:50 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 09/07/2012 05:50 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Arvex
n00b

Posts: 2
Joined: 09/07/2012

Hello!

I'm using ASUS Radeon HD 6870 DirectCU video card and have problems with Prototype 2 game.

I installed game and when i run it it freezes, lags. Then I updated video card driver and game was running smoothly. But when i restarted PC and run game again, it started to freeze, lag again. After another update and restart still freeze, lags...

Any solve for this?

 

Graphics Card
ASUS Radeon HD 6870 DirectCU  with latest update 12,8


AMD Catalyst Driver Version, and Driver History
12,8 now

Operating System
Win 7 64 bit

CPU Details
Intel quad core 9550 2,83 GHz

Display Device(s) and Connection(s) Used
LG W2253TQ

Motherboard or System Make & Model
ASUS P5Q PRO LGA 775

Motherboard BIOS Version
P5Q PRO BIOS 2102 

System Memory Type & Amount
Kingston 4GB,DDRII1066, CL5, Kit Of 2

Power Supply

Inter-Tech 700W, aPFC, 120mm

Additional Hardware
Nothing special.

Additional Details
No viruses. Have brand new video card...

 



Edited: 09/07/2012 at 06:00 AM by Arvex
 09/07/2012 11:02 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Canis-X
Forum Moderator

Posts: 719
Joined: 08/28/2012

From my personal experiences with the first Prototype game, I would say good luck finding a fix and I definitely would not wait for a patch from them to correct it.  =-\



-------------------------

The opinions expressed above do not represent those of Advanced Micro Devices or any of their affiliates.
Requiescat In Pace AMD Processor Forums | Member since: 1/19/2009 | Post count:
4142
Please don't PM me with questions, instead create a thread so that everyone can assist and benefit from the knowledge provided. Thanks in advance!

 09/08/2012 05:23 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Arvex
n00b

Posts: 2
Joined: 09/07/2012

Well, used driver sweeper, then installed newest update of driver, restarted PC and works now well.

 09/13/2012 02:15 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Skyler-LT
n00b

Posts: 1
Joined: 09/13/2012

I have same problem. So I had bad video drivers(out date) so I upgraded , downloaded new version and it worked so good, but until restart now it's same as it was lags so mcuh I can't enen play please help

Tried with driver sweeper still same works good until restart

I'm using

Graphic Cad
ASUS HD 6670 1gb ddr3

Operating System
Win 7 64 bit

CPU
Athon II x3 450 3.2GHz

System Memory 
Kingston 4GB,DDR3 1800

Motherboard
ASRock N68-S3 UCC

AMD Catalyst Driver Version
12,8   

Please Help!!!!

 

 

 09/13/2012 11:13 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7249
Joined: 11/13/2009

Originally posted by: Skyler-LT I have same problem. So I had bad video drivers(out date) so I upgraded , downloaded new version and it worked so good, but until restart now it's same as it was lags so mcuh I can't enen play please help

Tried with driver sweeper still same works good until restart

I'm using

Graphic Cad ASUS HD 6670 1gb ddr3

Operating System Win 7 64 bit

CPU Athon II x3 450 3.2GHz

System Memory  Kingston 4GB,DDR3 1800

 

Motherboard ASRock N68-S3 UCC

 

AMD Catalyst Driver Version 12,8   

 

Please Help!!!!

 

 

 

 

 

http://www.google.com/search?q=prototype2+graphics+problems&sourceid=ie7&rls=com.microsoft:en-us:IE-Address&ie=&oe=#hl=en&rls=com.microsoft:en-us:IE-Address&sa=X&ei=n_dRUOrfJ6GO2wWEo4GgBg&ved=0CBwQBSgA&q=prototype+2+graphics+problems&spell=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=8e94d232534ceb62&biw=1366&bih=661



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 12/22/2012 07:34 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
OmarK
Peon

Posts: 13
Joined: 09/06/2012

Hello,

I have:

HP Pavilion g6 2071se

AMD Radeon HD 7670M + Intel HD 4000 (Dynamic Switchable Graphics)

Intel Core i7 @ 2.10 GHz

I run Prototype 2 on Low settings and it runs ver SLOW, weird, I knew that my Graphic Card can handle it, I made sure through the switchable graphic window to select Prototype 2 to use the High Performance, please I need help please , I doubt it is a problem with other games as well, maybe it uses the Intel but states it use the AMD, I do not know, you r the experts

I would really appreciate it

 04/12/2013 04:39 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Frexxy672c
Peon

Posts: 1
Joined: 04/12/2013

Im Using 2x Radeon 6850 (Crossfire) and i dont know why my game lags As hell much Please Help ;( with a download link or settings for the game PLEASE Really wanna play the amazing game !!



-------------------------
Amd user

Edited: 04/12/2013 at 07:51 AM by Frexxy672c
Statistics
85360 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 4 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.