Topic Title: I cant play guildwar2 by 7970 Crossfire
Topic Summary:
Created On: 11/16/2012 10:11 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 11/16/2012 10:11 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
guildwar2user
Peon

Posts: 2
Joined: 11/16/2012

I cant play guildwar2 . I am 7970 Crossfire user and got problem with new lastest driver. I got screen flick during i use internal ingame window. like Equipment or buy or trade item at post. and game quiting me to IE twice time or triple time. at first time is I open game around 2 min after i open it. its pop up ie program and it said ie shutdown and back to game . but more annoy thing is incorrect in game graphic . some armor and weapon is present at wrong color shade 

 11/17/2012 06:24 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
zipsi
Elite

Posts: 1037
Joined: 11/22/2010

I believe a single 7970 is enough to run GW2 maxed @ 60fps so why spend more power over-render it with frames you will never see?



-------------------------
Intel I7 3770K @ 4.5ghz, Cooler Master Hyper 212 Evo, Gigabyte Z77X-UD3H, Gigabyte HD7970 ghz edition, 4x4gb Kingston HyperX Beast 2133mhz, Seasonic Platinum 860, Samsung 840 Pro 256gb, OCZ Vertex 4 128gb, WD Black 1TB, WD Green 3TB+1.5TB, ASUS Xonar Essence ST, ASUS VE278Q, Windows 3.11
 11/17/2012 10:48 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
7970Tri
Peon

Posts: 16
Joined: 08/19/2012

Originally posted by: zipsi I believe a single 7970 is enough to run GW2 maxed @ 60fps so why spend more power over-render it with frames you will never see?

 

you speak like a Dev team is see only Theory and result and logic . its MMO game and its mass render when war time and in town . What reason  to made ppl use Tri or Quad VGA on they pc? its bcouz they dont wanan see graphic lag during zerg ppl is pop on screen and its always happen  in mmo . or FPS is have 64 slot on it.

 

I play gw2 and new driver 12.10 is full bug. even i try to use single card it still present fully bug

 11/17/2012 11:14 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 12320
Joined: 04/17/2008

Nah Zipsi, GW2 uses a 6 year old modified GW1 engine, which doesn't take to Crossfire that well. Even on my overclocked 5970 using the GW2 profile (which you have to manually create a profile for GW2 and in the Used Pre Defined Profile point it to Gw2*.exe because that asterisk prevents Crossfire from working) I get between 40-60 FPS, granted it's at 1920x1200 all details maxed (with no flickering). If what I hear about the HD 8000 series is true (that it will be like the HD 6000 series was to the HD 5000 series, an efficiency update rather than a performance update), I'll end up waiting for the HD 9000 series, if I still have any hearing ability left, this 5970 is l-o-u-d!

-------------------------
ASUS Sabertooth 990FX/Gen3 R2, FX-8350 w/ Corsair H60, 8 GiB G.SKILL RipjawsX DDR3-2133, XFX HD 7970 Ghz, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
Statistics
84659 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 7 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.