Topic Title: Rainbow Six: Rogue Spear
Topic Summary:
Created On: 11/27/2012 11:50 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 11/27/2012 11:50 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cooldawg74
Peon

Posts: 2
Joined: 11/27/2012

Really starting to regret buying ATI>Nvidia.

 

Rainbow Six: Rogue Spear is completely unable to run in Windows 7/Vista with any model ATI radeon card. The game will install properly, and open the intro cinematics then crashing to desktop before the main menu. Nvidia users have always been able to play this game, with any of the models of cards in their catalog. I've searched high and low for literally month(s) for a patch or fix for this and found nothing.

 

For a game so old, why would Nvidia cards work fine, but ATI cause crashing to desktop on startup?

 11/27/2012 11:58 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7179
Joined: 11/13/2009

Did you plug it in ?



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 11/28/2012 12:04 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cooldawg74
Peon

Posts: 2
Joined: 11/27/2012

Strong doublepost troll.

 11/28/2012 05:35 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
zipsi
Elite

Posts: 1039
Joined: 11/22/2010

Did you plug it in?



-------------------------
Intel I7 3770K @ 4.5ghz, Cooler Master Hyper 212 Evo, Gigabyte Z77X-UD3H, Gigabyte HD7970 ghz edition, 4x4gb Kingston HyperX Beast 2133mhz, Seasonic Platinum 860, Samsung 840 Pro 256gb, OCZ Vertex 4 128gb, WD Black 1TB, WD Green 3TB+1.5TB, ASUS Xonar Essence ST, ASUS VE278Q, Windows 3.11
 11/28/2012 05:46 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stargaz3rr
Grinding Levels

Posts: 147
Joined: 04/26/2012

Did you plug it in ? (seriously wth is this ? is this some kind of joke only US people understand or something ?)



-------------------------

Gigabyte GA-Z77X-D3H, Intel i5 3570k 2x4 GB Kingston, Sapphire HD 7950 Vapor-XSeasonic M12II 850W, Windows 7 Ultimate x64, Seagate 500GB, Seagate 2TB

 11/28/2012 07:50 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
zipsi
Elite

Posts: 1039
Joined: 11/22/2010

I'm from europe.



-------------------------
Intel I7 3770K @ 4.5ghz, Cooler Master Hyper 212 Evo, Gigabyte Z77X-UD3H, Gigabyte HD7970 ghz edition, 4x4gb Kingston HyperX Beast 2133mhz, Seasonic Platinum 860, Samsung 840 Pro 256gb, OCZ Vertex 4 128gb, WD Black 1TB, WD Green 3TB+1.5TB, ASUS Xonar Essence ST, ASUS VE278Q, Windows 3.11
 11/28/2012 12:38 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Mime
Forum Moderator

Posts: 578
Joined: 08/28/2012

I actually have forgotten to plug it in... 



-------------------------

Do not meddle in the affairs of archers, for they are subtle and quick to anger.
Post Count: +8510
Troll Hunter

The opinions expressed above do not represent those of Advanced Micro Devices or any of their affiliates.

Statistics
84731 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 1 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.