Topic Title: Hyper-V 3 problem
Topic Summary: Hardware acceleration is not working when hypervisor is running.
Created On: 01/09/2013 08:43 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/09/2013 08:43 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
visormail
Peon

Posts: 2
Joined: 01/09/2013

Hi!

Also in Windows 8 and Windows Server 2012 if the Hyper-V is installed and hpyervisor is running, hardware acceleration is not working. Neither in flash player or in any media player (wmp, wmc, vlc, mpc-hc, etc) dxva.

I have HD4850 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2856#ov I tried it with 12.6 legacy for Windows 8 and 11.9

The internet is full with this problem:

http://www.forumswindows8.com/music-pictures-video/stopped-showing-flash-videos-after-i-installed-hyper-v-component-6873.htm

http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/W8ITProPreRel/thread/faf23fe0-9952-4ea6-bf6f-ceedc1e863de

http://www.neowin.net/forum/topic/1098785-windows-8-issues/

http://forums.mydigitallife.info/archive/index.php/t-39482.html

http://mymce.wordpress.com/2012/12/17/fixing-hyper-v-issue-with-windows-8-media-center/

This problem is not present on Nvidia cards. Please fix this issue with a driver update or any other way.

 01/25/2013 03:33 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
visormail
Peon

Posts: 2
Joined: 01/09/2013

13.1 legacy driver, the problem still present.

Statistics
84835 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.