Topic Title: Erro texture ... ATI Radeon HD 4350
Topic Summary:
Created On: 01/21/2013 09:58 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/21/2013 09:58 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Jacs
Peon

Posts: 5
Joined: 01/21/2013

Well... imagens:

 

These errors are in various games. My revolt: This error did not occur with the older drives amd ...

Unfortunately, the drive installation that came with the product is not compatible with windows 7 x64 bits. This "new drive" is already there does not work properly.

Just come whine about it now because I do not think most drives on the internet earlier versions of my video card.

I paid for a product and can not enjoy because of problems Drives. Yes, drives, since the card works normally the old drives that do not have sadly.

A dissatisfied customer. Good evening.

Using google translator, because the company did not support me support in my language ^ ^

 

 01/22/2013 04:36 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Ninja Zombie Killer

Posts: 4905
Joined: 12/27/2008

Originally posted by: Jacs A dissatisfied customer who can't read. Good evening.

Fixed it for you.

 

**STICKY** | PLEASE READ BEFORE POSTING



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3120MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 835/1135MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 3.11 Pro x64

 01/22/2013 07:48 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Jacs
Peon

Posts: 5
Joined: 01/21/2013

Eydee

 

Really! I can't read English kkkkkkkkkkkkkkk Thanks for observation X)

 

 

 01/22/2013 07:55 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Jacs
Peon

Posts: 5
Joined: 01/21/2013

what is really funny is that I did not need to come here if the product and its drives functioned properly ^ ^

I am posting my complaint here drives ... 've seen on other sites
complaining a person of the same problem ... Actually I am "fan boy" ATI Radeon ... until you see signs that problems that are not so "top line".

I would be very happy if the company offers downloads of up drives and old versions, since the latest not control my product correctly.

And yes, I tried different ways to modify the most options for 3d graphics program that controls the video card

From an unhappy customer ...
I do not want another consumer has the same problems X)



Edited: 01/22/2013 at 08:06 AM by Jacs
 01/22/2013 08:04 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7298
Joined: 11/13/2009

Originally posted by: Jacs what is really funny is that I did not need to come here if the product and its drives functioned properly ^ ^ I am posting my complaint here drives ... 've seen on other sites complaining a person of the same problem ... Actually I am "fan boy" ATI Radeon ... until you see signs that problems that are not so "top line". I would be very happy if the company offers downloads of up drives and old versions, since the latest not control my product correctly. And yes, I tried different ways to modify the most options for 3d graphics program that controls the video card From an unhappy customer ... but other than that I would not have a similar problem ^ ^

 

If I understand correctly, here are the latest drivers for your card http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/legacy-radeonaiw-vista64.aspx

Please translate this > http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=444&threadid=162109&enterthread=y

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=444&threadid=162444&enterthread=y



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 01/22/2013 08:10 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Jacs
Peon

Posts: 5
Joined: 01/21/2013

stumped

 

It was this same drive that I downloaded the latest ^ ^. Direct Download ... I also tried the Steam (you know, sells games) it has an automatic installer of video card.

I'll read isse another link that you posted and see if it solves the problem. Thank you for your attention.


I'll be back to tell if it worked

 01/22/2013 10:24 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Jacs
Peon

Posts: 5
Joined: 01/21/2013

Bad news:

I tried the auto installer but download was not possible ... i even releasing in the same antivirus.

 

 

installed. "Net 4.5" but also not resolved

Good news:

The option to use the program "Drive Sweeper" and reinstall the same drive worked!

Everything is normal! The problems are solved!


Thank you for the solution!



I was just disappointed at having to use other programs to properly install a drive on my computer, old versions of the drive that did not happen.

Thanks again to the user stumped.
Having to overcome barriers of language to solve this kind of problem is complicated ... but thanks for the help.

 

 

 01/22/2013 10:42 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7298
Joined: 11/13/2009

Glad you got it all sorted out If you know what graphics card you have...don't use the 'auto-detect'...just download the driver.



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

Statistics
86636 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 4 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.