Topic Title: Max Payne issue
Topic Summary:
Created On: 03/04/2013 12:58 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 03/04/2013 12:58 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Gr1m3_k1d
Peon

Posts: 2
Joined: 03/04/2013

Hi everyone.I have a small problem.I have ATI radeon 5700 HD and Windows 7 32bit. I do the drivers update for it as soon as they are released and after the latest update done by the driver autodetect tool Max Payne 1 game doesnt work anymore. It worked before the latest update was done with some patches but it worked. So i came to a conclusion that the games stopped working due to the catalyst driver. I'd be really grateful if this issue could be resolved within the next update. Thanks in advance.

 03/05/2013 03:23 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
goodplay
Cookie Monster

Posts: 401
Joined: 08/21/2011

Do you actually read the driver release notes.What driver version are you talking about.Go back to previous driver that worked.You don't need to update all the time,if you are having other problems then please supply more info(as per **STICKY**Please read before posting). 



-------------------------

i5 3570k(@4.5)./ga-z77x-ud5h-wb./hyper T4./2 x 4gb vengeance 1600 c8./sapphire dualX 7970 3gb OC boost v2./1tb WD FAEX Black./lg bh10 blu-ray r.w../corsair hx850./antec df30./z506 spkrs./lg e2240v./win 8(8.1) pro x64 (oem disc)



Edited: 03/05/2013 at 03:31 AM by goodplay
 03/05/2013 04:24 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
osiris199
Peon

Posts: 1
Joined: 03/05/2013

I have the same issue on my rig. that pc has an I7 2600K stock and a sapphire Radeon HD 6950 2 GB GPU. Now I am running Catalyst 13.1. In one of the previous versions of the driver (up to 12.8 I believe) the game started and worked fine. But now the game doesn't launch anymore. The same counts for Max Payne 2.

I can play the games on my notebook which has an IGPU of the Mobility HD 4200 series with catalyst 12.2 (I rolled back the drivers already because 12.4 and later versions caused glitches in every game)
I don't want to keep the current drivers for all eternity on my main rig, since i own up-to-date games which benefit from the latest drivers.
Quick fixes like compability mode or affinity changes didn't work.

And before you say anything, the release notes didn't mention anything about the max payne games being unsupported.
I hope AMD fixes this in a next driver update, because there are a lot of forums where people with different driver versions suffer from this.

 03/05/2013 06:26 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Gr1m3_k1d
Peon

Posts: 2
Joined: 03/04/2013

I have the same driver version as osiris199 and which is 13.1. Mine issue is same as his. I don't want to roll back drivers just to play one game. Driver manufacturers should fix this issue since the game worked on earlier set of drivers. 

 03/30/2013 01:57 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
zhe2605
Peon

Posts: 6
Joined: 03/23/2013

Same issue on HD7850 and Catalyst 13.3Beta...On 12.8 version games worked fine in the compability mode with Windows 98/ME, but now on 13.1-13.3 even this not work

Statistics
84269 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 4 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.