Topic Title: Tomb Raider: Failed to initialize Direct3D with current settings....
Topic Summary:
Created On: 03/06/2013 07:52 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 03/06/2013 07:52 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Sepulcher
Peon

Posts: 2
Joined: 03/06/2013

Has anyone else gotten this issue? Is there any fix? I have tried every known solution and nothing is changing. I have an AMD Radeon HD 7670M with the latest drivers, Direct3D updates, Net.Framework updates, etc. I don't know why it's acting this way. Any help would be greatly appreciated as I have been using this card since January and I have run into no problems until now.

 03/07/2013 01:52 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
goodplay
Master Looter

Posts: 396
Joined: 08/21/2011

Have you read the topic below yours(it might be of some assistance).



-------------------------

i5 3570k(@4.5)./ga-z77x-ud5h-wb./hyper T4./2 x 4gb vengeance 1600 c8./sapphire dualX 7970 3gb OC boost v2./1tb WD FAEX Black./lg bh10 blu-ray r.w../corsair hx850./antec df30./z506 spkrs./lg e2240v./win 8(8.1) pro x64 (oem disc)

 03/07/2013 03:51 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Sepulcher
Peon

Posts: 2
Joined: 03/06/2013

Yes, I have. I didn't find anything.

Statistics
84123 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.