Topic Title: HD7850 has no anti aliasing
Topic Summary: Despite my in game settings on all games, no anti aliasing will show up!
Created On: 04/08/2013 06:46 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 04/08/2013 06:46 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Caesar63
Peon

Posts: 9
Joined: 03/24/2013

VIDEO I MADE DISPLAYING ISSUE IN ARMA 2:

http://www.youtube.com/watch?v=iI_rOC7pC9s

My new build with the HD7850 will not show any anti aliasing.I have used in game settings, as well as the Control Panel settings which only make the problem worse or dont do anything at all. Same problem on all games. I have ran previous drivers and am currently running 13.1 at the moment. I have done everything i can think of HELP would be nice!

 

SPECS:

OS: win7

cpu: amd fx4100 3.6ghz

gpu:amd hd7850 1gb

psu:eXtreme Power 500watt RS-500-PCAR/P-D3

ram: 8gb corsair ddr3

drivers: 13.1 ccc ive tried 12.10,13.3

display: hdmi hdtv 1600x900, ive also used LCD display with same prob

mobo: msi 760gm e51 fx

games: all ive tried have this issue like Fallout 3, Fallout NV, Arma 2, Arma 3, Planetside 2, MOH Warfighter, and Civilization V

 

Statistics
84730 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 1 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.