Topic Title: Guild Wars 2 decal quality
Topic Summary: Upgraded to CCC and Guild Wars 2 armor/character decals are now very low quality
Created On: 04/19/2013 01:53 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 04/19/2013 01:53 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
TheWhiteSpark
Peon

Posts: 2
Joined: 04/19/2013

Was using windows 7 driver, i think, then i needed to update my driver and downloaded the Catalyst Control Center. Everything works fine but now in Guild Wars 2 all the character decals (armor, clothing, some monsters, ect.) are really low quality. Really really low. Everything in the game is still set to max graphics, which was fine before, and most things such as terrain and battle animations work fine, but now those decals are very fuzzy and low quality.

 

Graphics Card
- SAPPHIRE Radeon 5870

Processor

Intel i7-870 2.93GHz

AMD Catalyst Driver Version
Catalyst Control Center 13.1

Operating System
Windows 7 64 bit, most recent updates

Issue Details
- low quality armor every time i run Guild wars 2
- Always low no matter the setting (max, high, low, ect)

- Other graphical animations still look great and work well



Display Device(s) and Connection(s) Used
-Hanns G HZ351 monitor, and a HDMI to HDMI cable



Edited: 04/19/2013 at 02:01 AM by TheWhiteSpark
 04/19/2013 10:56 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 12341
Joined: 04/17/2008

Downloaded from where? STEAM (wrong), Windows Update (really wrong), or the AMD website (correct)? Also why did you "need to update"? GW2 is based on the antique GW1 engine and runs just as good on Catalyst 12.10 as the newest betas.

-------------------------
ASUS Sabertooth 990FX/Gen3 R2, FX-8350 w/ Corsair H60, 8 GiB G.SKILL RipjawsX DDR3-2133, XFX HD 7970 Ghz, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
 04/19/2013 12:27 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
TheWhiteSpark
Peon

Posts: 2
Joined: 04/19/2013

I downloaded from the AMD website. I don't think you can get the CCC from Steam anyway.

 

I had to update because i wanted to move from my HDMI to DVI cable that i was using, to a HDMI to HDMI cable. Once i switched cords the resolution for my monitor was not setting properly, and i had to get the CCC to do the scaling thing so i did not have a black inch and a half around my screen.

Statistics
84731 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.