Topic Title: Asus Ares 2
Topic Summary:
Created On: 04/22/2013 01:51 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 04/22/2013 01:51 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ACiDPREMiUM
Peon

Posts: 1
Joined: 04/22/2013

Graphics Card

- Asus Ares 2 (ARES2-6GD5)

AMD Catalyst Driver Version, and Driver History

- current: 13.3 beta

also tried/used:

- 13.1

- ATI Display Driver V9.002.5 (beta driver from amd since it was released ?)

Operating System

- Win7 64-bit (Service Pack 1)


Issue Details

- play a game for 20-30 minutes (see picture below)

- standard settings are used for all drivers and games

Motherboard or System Make & Model

- Asus Crosshair V Formula-Z, drivers and bios are up-to-date

Power Supply

- Corsair AX1200i (1200W)

Display Device(s) and Connection(s) Used

- Asus VE278Q
- DVI-Cabel is used from Asus Ares 2 to Asus VE278Q

Applications and Games

- the issues are on all games

CPU Details

- AMD FX-8350, standard speed, eight cores
- no over-clocking is being done

Motherboard BIOS Version

- up-to-date (BIOS 1302)

System Memory Type & Amount

- G.Skill RipjawsZ 32GB (F3-14900CL10Q-32GBZL)

Additional Hardware

- 4x OCZ Vertex 3 SSD

Additional Details

- system tested with prime95/memtest and works fine

- system is clean

 

---> some more people wich have the same issues with this card:

http://rog.asus.com/forum/showthread.php?30199-Asus-ares-2/

on page 4 you can see some more screenshots with the issue,

(i can also attach some more pictures from BF3 with the same issues) <---

Statistics
84332 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.