Topic Title: Sony Vegas problem with GPU acceleration
Topic Summary: not working with 7750
Created On: 04/22/2013 02:50 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 04/22/2013 02:50 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Nigmatulin
Peon

Posts: 2
Joined: 04/22/2013

Hello,

Vegas isn't staring  when full driver pakage is installed.

When not installing SDK it starts but GPU acceleration  not workig

windows 8

driver 13.1

 

Is there any solution?

 04/22/2013 04:32 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7393
Joined: 11/13/2009

Have you tried a clean install > http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=444&threadid=162444&enterthread=y 

with the latest version of 13.3beta? > http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_13_x_12_101_2_1_april_16_download.html



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 


 


 *  Quando Omni Flunkus, Moritati *

 04/23/2013 07:30 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Nigmatulin
Peon

Posts: 2
Joined: 04/22/2013

Did as written

Still the same

Statistics
87362 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.