Topic Title: Catalyst 13.4 locking up in World of warcraft
Topic Summary:
Created On: 05/01/2013 01:51 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/01/2013 01:51 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Stridur
Peon

Posts: 3
Joined: 05/01/2013

Updated to this driver from 13.1 using a raedon hd 5800 seris and after hour of gameplay the game will lock up. I deleted and re install the driver but happen the 2nd time as well. Doesnt happen with 13.1

 05/01/2013 05:39 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7269
Joined: 11/13/2009

You should use the driver that works for your computer. Driver 'updates' are really driver 'fixes'. If the 'fix' doesn't apply to you, leave it alone. Stay with what you have.



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 05/01/2013 12:39 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Stridur
Peon

Posts: 3
Joined: 05/01/2013

Will do. I always thought it was best to update your drivers

 05/05/2013 06:02 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
xghoulx
Peon

Posts: 6
Joined: 04/26/2013

Had this happen today also, WoW had an APPHANG crash during a boss fight... Never happend with 13.1 or 13.5 b2... I was having issues with my monitor waking from sleep so I decided to try 13.4 and less than two days in WoW crashes :/

13.5 b2 seems to cause lots of dropped frames in WoW also :/

13.4 crashes it

13.1 works well aside from my video corruption in browsers if you search my other posts.

 05/12/2013 08:18 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
xghoulx
Peon

Posts: 6
Joined: 04/26/2013

Just a quick update I used the AMD Uninstall Utility and reinstalled 13.4 and havn't had a single issue! There must of been some bad files left over from the 13.5 beta... and my monitor wakes from sleep properly now and no more video corruption! good job AMD! looks like you finally worked out the kinks

 05/14/2013 01:47 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Stridur
Peon

Posts: 3
Joined: 05/01/2013

Nice anywhere did they state that by any chance?

Statistics
86369 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.