Topic Title: 0-20FPS in World of Warcraft MOP
Topic Summary: World of Warcraft unplayable even on Low settings
Created On: 06/17/2013 06:54 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 06/17/2013 06:54 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
NytemareRulez
Peon

Posts: 1
Joined: 06/17/2013

I have 2x Gigabyte AMD Radeon HD 7870 2 GB GDDR5 DVI-I/HDMI/2x Mini-Displayport PCI-Express 3.0 Graphic Card GV-R787OC-2GD

I have tried with crossfire enable, and disable, Direct X9/11 and even in low settings, and I can't break more then 20fps in the world and in LFR I get 0-3, and 5 in normal. Can't do normal 25 mans as I get LFR FPS I just mention.

Windows 7 x64 - Up to Date

AMD Phenom II X4 965 Black Edition

I am also running beta 13.6, but even release 13.4 didn't help - Now I back to just using latest release 13.4

6gb of Ram - Missing 1 stick as it went out, but that shouldn't be holding me back should it?

Resolution 1920x1080 - HDMI

Yesterday I removed all graphic drivers, and did a clean driver install like I have read, and fps is still very low.

Computer was made by Ibuypower it seems, and orginal graphic cards were 2x 5770 ones

MB = Gigabyte GA-MA785G-UD3H -- AMD 785G / SB710 Hybrid CrossFire Chipset w/7.1 Sound, Gb LAN, S-ATA Raid, USB 2.0, PCI-E MB

Power Supply - Its an 800 watt - SLI ready one is all I finding on mine.



Edited: 06/19/2013 at 10:13 PM by NytemareRulez
Statistics
84897 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.