Topic Title: issue with company of heros using catalyst 13.6
Topic Summary:
Created On: 07/02/2013 11:32 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 07/02/2013 11:32 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
samy3310
Peon

Posts: 8
Joined: 07/02/2013

hello guys my system is

amd x4 965

amd 6950 2 GB

RAm 4 giga

the problem is with when i install catalyst 13.6 and try to play company of heros i see huge drop of frame rates but when i get back to catalyst 12.10

it works fine all the games works pretty good on catalyst 13.6 exept

company of heros it only works good on the catalyst 12.10

any help please ???????

 07/02/2013 11:42 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7171
Joined: 11/13/2009

Are you using the latest CAP?



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 07/02/2013 04:45 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
samy3310
Peon

Posts: 8
Joined: 07/02/2013

i dont have crossfire graphic cards to install cap is it necessery ?? !!

i already installed the problem still going



Edited: 07/02/2013 at 04:55 PM by samy3310
 07/02/2013 05:26 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7171
Joined: 11/13/2009

CAP's This explains it. Make sure you Do Not have 'surface format optimizations' checked in CCC and that you have "application controlled" for tesselation (not AMD).



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 07/03/2013 02:06 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
samy3310
Peon

Posts: 8
Joined: 07/02/2013

really thanks for responding

first of all i go to 3d settings then checked tessellation it was on amd optimized i change it to off

still got low frame drops by the way i removed catalyst 13.6 and install 13.4

it seems the problem is in all the 13 catalyst drivers with me

any other suggestions  ??!!

 07/03/2013 02:07 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
samy3310
Peon

Posts: 8
Joined: 07/02/2013

really thanks for responding

first of all i go to 3d settings then checked tessellation it was on amd optimized i change it to off

still got low frame drops by the way i removed catalyst 13.6 and install 13.4

it seems the problem is in all the 13 catalyst drivers with me

any other suggestions  ??!!

 07/03/2013 02:09 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
samy3310
Peon

Posts: 8
Joined: 07/02/2013

really thanks for responding

first of all i go to 3d settings then checked tessellation it was on amd optimized i change it to off

still got low frame drops by the way i removed catalyst 13.6 and install 13.4

it seems the problem is in all the 13 catalyst drivers with me

any other suggestions  ??!!

 07/03/2013 04:54 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7171
Joined: 11/13/2009

Don't change it to off...set it to application controlled. did you UNCHECK 'enable surface format optimizations' ?



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 07/04/2013 10:18 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
samy3310
Peon

Posts: 8
Joined: 07/02/2013

my friend i am sorry i dont know how to reach up to

surface format optimizations ?????

can you tell me by steps please

secondly what you want me to do with it !!??

many thanks

 07/04/2013 11:07 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7171
Joined: 11/13/2009



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 07/04/2013 07:11 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
samy3310
Peon

Posts: 8
Joined: 07/02/2013

thank you for your Effort

 

i did everything in your 3d application

still got the problem

you got any suggestions ??

 09/19/2013 12:23 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
samy3310
Peon

Posts: 8
Joined: 07/02/2013

hello all

i still got the low fps in company of heros tales of valor

i tried the new catalyst 13.10 still got the same problem

the game only works fine with catalyst 12.10

i dont understand it ??

can you guys help me please  !!!!!!!!!!!!!!

Statistics
84699 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 1 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.