Topic Title: Gigabyte 7950 World of Warcraft issues - Game crashes - driver error
Topic Summary:
Created On: 08/16/2013 10:21 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 08/16/2013 10:21 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Malicht
Peon

Posts: 11
Joined: 03/05/2013

Hi guys.

I play World of warcraft, during one boss encounter my pc will get this error:

 

Display driver amdkmdap stopped responding and has successfully recovered.

 

And the Event log says this:

 

The program Wow-64.exe version 5.3.0.17128 stopped interacting with Windows and was closed. To see if more information about the problem is available, check the problem history in the Action Center control panel.
Process ID: de0
Start Time: 01ce984fe9f9a7cf
Termination Time: 167
Application Path: D:\World of Warcraft\Wow-64.exe
Report Id: 3af1b83a-0459-11e3-a00c-00241d16ef27

 

These are my system specs:

------------------

System Information

------------------

Time of this report: 8/14/2013, 10:21:44

       Machine name: DANIEL-PC

   Operating System: Windows 7 Professional 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.130708-1532)

           Language: English (Regional Setting: English)

System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.

       System Model: GA-MA790XT-UD4P

               BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG

          Processor: AMD Phenom(tm) II X3 720 Processor (3 CPUs), ~2.8GHz

             Memory: 8192MB RAM

Available OS Memory: 8190MB RAM

          Page File: 2824MB used, 13552MB available

        Windows Dir: C:\Windows

    DirectX Version: DirectX 11

DX Setup Parameters: Not found

   User DPI Setting: Using System DPI

 System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)

    DWM DPI Scaling: Disabled

     



Edited: 08/16/2013 at 10:45 AM by Malicht
 08/16/2013 10:24 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Malicht
Peon

Posts: 11
Joined: 03/05/2013

 

 

I have tried:

 

- Returning the card - got a brand new one.

- Fresh install of wow

- Fresh windows installation

- Playing the game in DX9

- Turning all addons off

 

None of this has helped. I could really use some help.



Edited: 08/16/2013 at 10:45 AM by Malicht
 08/16/2013 10:26 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Malicht
Peon

Posts: 11
Joined: 03/05/2013

I have gone through all of the ideas found in this thread:

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/737-27116RadeonSeries-ATIKMDAGhasstoppedrespondingerrormessages.aspx

Still no joy.

I have set my TdrDelay to 8 as also pointed out in another thread, and it did nothing but delay the crash. It did not prevent it.

 08/16/2013 10:36 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7858
Joined: 11/13/2009

I guess you missed the part of "PLEASE READ BEFORE POSTING" where it asks you not to post Dxdiag. There are no engineers here..this is a peer-to-peer gaming forum. If you need technical support, submit a report to AMD technical...the 'issue reporting form' is at the bottom of every driver download page.



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *AMD R9 290 4gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit 


***** cetera fallunt, ludere mortuus ******

 08/16/2013 10:46 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Malicht
Peon

Posts: 11
Joined: 03/05/2013

yeah sorry, I just deleted it all.

Thanks for the help. Anyone else got some ideas?

 08/16/2013 10:51 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7858
Joined: 11/13/2009

...and your power supply is?



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *AMD R9 290 4gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit 


***** cetera fallunt, ludere mortuus ******

 08/16/2013 10:55 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Malicht
Peon

Posts: 11
Joined: 03/05/2013

Corsair TX 650W

Statistics
89063 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.