Topic Title: R7 260x and low fps in World of Warcraft
Topic Summary:
Created On: 12/13/2013 11:36 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 12/13/2013 11:36 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
skoozar
Peon

Posts: 4
Joined: 04/05/2008

I replaced a HD5750 with a R7 260x (2 GB). I am getting lower fps with the R7 in World of Warcraft.

My frame rates for the HD5750 was from 40-60 fps.  I think its a driver issue. I tried the 13.11 beta drivers and I got about 24 fps. I tried 13.10 and the fps increased to about 30-40 fps.


What version of drivers are being used that work good with WoW? I would like to try them out.

XFX R7 260x (2 GB)
13.11 beta, 13.10
Windows 7 64 bit (fresh install)
Issue Details:  Low fps in World of Warcraft. Settings set to default 'High'
Dell 8100 XPS studio
i7 2.8 mhz
8 GB




 01/01/2014 10:56 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
EmphaticGamer
Peon

Posts: 5
Joined: 01/01/2014

I have been told the 13.11 Beta 9.2 drivers are relatively problem free, I cannot speak to the performance as I have not had a chance to test them.

I will also try the 13.10 drivers to see if I get a increase.

 01/03/2014 02:57 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
charwood23
Peon

Posts: 6
Joined: 01/02/2014

Did the above resolve your issue? 

I ask as interestingly I have the same issue with COD Ghosts. See my new post but the issue is the same. I've upgraded and I am running the latest drivers but my game performance is worse. 



-------------------------

Intel Quad 2.4GHz Q6600, 8Gb RAM, ASUS P5K-VM, AMD Sapphire R9 270X 4Gb, Windows 8.1 pro. 

Statistics
85396 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 1 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.